GALAGIE Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 (editat) vreau sa-l fac pick-up si ieri m-am apucat de treaba. este vorba de un mk2 de 2.5 manual din 97. Editat Mai 22, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GALAGIE Postat Mai 18, 2013 Autor Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: vreau sa-l fac pick-up intr-o saptamana sper sa fie gata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adresavlad Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: vreau sa-l fac pick-up Succes! Așteptăm mai multe fotografii! Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GALAGIE Postat Mai 24, 2013 Autor Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: vreau sa-l fac pick-up tinichigiul e prins cu alta treaba si...vad ca se prelungeste asteptarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GALAGIE Postat Iunie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: vreau sa-l fac pick-up azi i-am montat un radiator mai mare, cu electroventilatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GALAGIE Postat Iunie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: vreau sa-l fac pick-up si inca putin la exterior Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbstao Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: vreau sa-l fac pick-up Da-i bataie, Ioane, sa vedem ce iese. Spor la treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GALAGIE Postat Iunie 15, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: vreau sa-l fac pick-up Ms Bebe. Merge asa incet ca o fac la munca, atat eu, cat si tinichigiul avem si alta treaba. Dupa spusele lui ar mai fi o zi de sudura si dupa vreo 3 de pregatit si vopsit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbstao Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: vreau sa-l fac pick-up Decit sa se grabeasca, mai degraba zi-i sa faca treaba cum trebuie. Spor!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GALAGIE Postat Septembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Re: vreau sa-l fac pick-up e aproape gata! dupa 4 luni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Re: vreau sa-l fac pick-up se mai deschide bena sau ai sudat-o ? arata foarte fain :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GALAGIE Postat Septembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Re: vreau sa-l fac pick-up Doar ce a ramas din hayon, capacul de sus e prins in 90 de nituri:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate