alexei Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 (editat) Salut, neintretinuta tapiteria de piele se paradeste in timp, asa ca ma gandesc sa o curat oleaca si sa o si intretin, cu aceasta ocazie. A folosit cineva produsele Leatherique ? Au efectele prezentate de ei pe site? ceva contraindicatii? Multumesc Editat Mai 17, 2013 de alexei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: intretinere piele - leatherique? eu șterg scaunele de 2-3 ori pe an, doar cu doina, laptele demachiant... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: intretinere piele - leatherique? Confirm, laptele doina este cel mai bun si ieftin produs de intretinerii al tapiteriei din piele. Folosesc atat la canapeaua din living cat si la scaunele din masini. Mod de aplicare - tamponare cu un burete sa intre in material...si dupa aia stergere ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Mai 18, 2013 Autor Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: intretinere piele - leatherique? ei spun ca si curata unul din produsele acelea, si eram curios daca a incercat cineva. Eu folosesc in teorie de 2 ori pe an, in practica de 2 ori in 3 ani :D un produs de la SANO pentru intretinere piele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: intretinere piele - leatherique? Laptele Doina este pentru inmuierea pielii de pe maini,fatza,etc.Ce aveti voi pe masina este piele vopsita,iar Doina nu face decat sa inmoaie stratul de vopsea de pe canapea /scaune,si asta e ultimul lucru de care aveti nevoie. Daca in casa canapeaua e mai ferita de soare/caldura,in masina efectul nu poate decat contrar celui dorit,fiind expusa la diferente mari de temp.si ultraviolete.La asta se adauga praf si transpiratie,si gata volanul.. Folositi solutii speciale de piele auto,nu Doina sau crema de hemoroizi (care repara crapaturile cica.. :wink:) 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: intretinere piele - leatherique? masina e din 2001, scaunele au vopseaua pe ele (nu pe pantalonii mei), arată bine ... de ce aș schimba ceva ce merge bine? :) fiecare e liber să-și cheltuiească banii pe ce crede că e mai bine pentru el http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: intretinere piele - leatherique? Eu am doar pe volan si la schimbator piele si folosesc o solutie de la Mafra Tratament piele 3 in 1 care zice ca si curata. Partea cu curatarea nu e chiar excelenta (am testat pe scaunul alb de piele de la birou) insa ca solutie de intretinere si protectie UV este ok. Pielea isi pastreaza aspectul de nou destul timp dupa ce aplici solutia. Deoarece nu am fost multumit de partea de curatenie ulterior am incercat un produs specializat tot de la Mafra numit :) Pulimax :) . Acesta in ciuda denumirii este un detergent universal de interior auto si probabil cam cel mai bun, am reusit sa scot cu el niste pete dupa plafon la care nici nu ma mai gandeam ca ar mai iesi complet. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iunie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: intretinere piele - leatherique? @ignis: multumesc pentru recomandare, suna bine. Imi poti spune de unde se pot cumpara solutiile cu pricina? Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: intretinere piele - leatherique? Pai se pot cumpara de pe site-ul mafra.ro Si eu folosesc diverse si-s ok. Sper ca nu se considera reclama..produsele-s scumpicele dar pt uz casnic,sunt singurii care vind si in/la recipente mici.Plus ca dupa ce bagi mina in buzunar ai produse o perioada lunga,deci per total sunt ok. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: intretinere piele - leatherique? produse de la Sonax a incercat cineva? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate