bogdan_g Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 salutare, stie cineva ce fel de becuri au butoanele de la LC120? este vorba despre cele din stanga volanului (inclinatie faruri, stopuri ceata, relanti la frig... ) si cele din consola centrala (blocaj diff., incalzire scaune, nivel confort suspensie...) multumesc anticipat, bogdan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: comenzi bord + consola centrala Cel mai simplu,daca nu primesti cumva raspuns de la un coleg avizat,este sa te opresti la Toyota si cu talonul primesti raspunsul pe loc,eventual le si cumperi tot pe loc. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Mai 23, 2013 Autor Partajează Postat Mai 23, 2013 Re: comenzi bord + consola centrala @emanoeladrian, multumesc pt sfat. asa am facut si am reusit (dupa ceva vreme de stat pe acolo...) sa-mi iau cele cateva becuri de care aveam nevoie. acum sa vedem daca sunt in stare sa le schimb de unul singur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Mai 24, 2013 Autor Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: comenzi bord + consola centrala in realitate sunt mai multe becuri decat figurau in aplicatia celor de la toyota. in concluzie mai fac o vizita la magazin ... nu am reusit sa-l schimb pe cel de la scrumiera+ bricheta pt ca nu am fost in stare sa ajung la el ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate