icojoleanca Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Salut, e vorba de un peugeot 207 pe benzina, asta a fost verdictul celor de la service, din cauza ca nu m-am dus imediat ce a aprut mesajul "check oil level" am ars garnitura de chiulasa. Este posibil? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
validan Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: lipsa uleiului arde garnitura de chiulasa? salut din cite stiu eu nu din lipsa apei da Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: lipsa uleiului arde garnitura de chiulasa? Orice problema cu ungerea motorului stiu ca duce la gripari (blocari) ale pieselor in miscare din motor si implicit a motorului si chiar ramanerea fara ungere nu duce la arderea garniturii de chiulasa daca instalatia de racire este ok. Poate a fiert motorul si a dat acel mesaj ? SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: lipsa uleiului arde garnitura de chiulasa? Poate ar fi timpul sa cauti alt servis si alti mecanici. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icojoleanca Postat Mai 29, 2013 Autor Partajează Postat Mai 29, 2013 (editat) Re: lipsa uleiului arde garnitura de chiulasa? Am aflat care era problema. Nu era garnitura, cica este ceva defect al chiulasei, insa nu se poate pune pe seama nivelului scazut de ulei. Si pentru ca merita, o sa le fac reclama proasta celor de la ALD Automotive. Masina este in leasing operational la ei, adica noi platim o taxa lunara (destul de mare) si ei ne pun la dispozitie masina si fac toate reparatiile necesare. Ei au incercat sa ne pacaleasca si au spus ca defectul a fost din cauza uleiului. Azi am fost la service si au negat ca ar fi pus ei defectul pe seama uleiului, deci ALD a incercat sa ne fraiereasca (ne-au spus ca e utilizare defectuoasa si ca trebuie sa platim noi - vrajeala)...felicitari ALD! Editat Mai 29, 2013 de icojoleanca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate