Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pimp my roaba - sau tuning ridicol - exemple reale, surprinse de noi în imagini, NU poze de pe net!

mita31

Postări Recomandate

Am văzut un tunăr autohton, român din DJ, sau poate din GJ sau din alt județ - care-și cumpărase mașina de la DJ, gata tunată sau și-a tunat-o singur, rezultatul însă e unul spectaculos. Și cred că munca depusă și-a atins scopul, pe deplin. Adică s-a obținut efectul de downforce dorit, pentru momentele când autoturismul rulează cu viteză foarte mare. Eventual cu hayonul blocat pe deschis.:ha::ha::ha:

Observați că ”eleronul“ e scurtat, deoarece nu se găsea modelul ăsta pentru Tico Daewoo sau Daihatsu Cuore (al cărei copie ordinară e Daewoo Tico), așa că a trebuit tăiat unul mai lung, scos un segment de la mijloc și îmbinat cu tablă pe spate și pop-nituri. Un singur mare dezavantaj în toată treaba asta, la viteză, curenții de aer fac vopseaua să sară, pe la colțuri, de pe minunăția și mândria proprietarului - ”eleronul“ - acel ceva, care-l face unic, care-l diferențiază de turmă.

IMG_20130526_093542.thumb.jpg.dfd2091bd702f7c214b2e535bbbfc30e.jpg IMG_20130526_093604.thumb.jpg.092542b71a7afa870c543e7715f182ce.jpg IMG_20130526_093609.thumb.jpg.5aad0dd5048ddba676db706d4f7f4bfd.jpg

P.S.: M-am apropiat mult de el să pot lua un detaliu, aproape de macro. Și cu mâna tremurândă, am luat cu mine o fărâmă, s-o împart cu voi.:h5

Numai bine!

Editat de Astral
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pimp my roaba - sau tuning ridicol - exemple reale, surprinse de noi în imagini, NU poze de pe net!

Treaba asta a fost gandita, e ca la masinile sport, la care in timpul franarii se deschide un eleron pentru a scurta distanta de franare :D

Link spre comentariu

Re: Pimp my roaba - sau tuning ridicol - exemple reale, surprinse de noi în imagini, NU poze de pe net!

Se gaseste eleron pt tico, desi nu stiu la ce ar folosi.Oricum, mai are pana sa depaseasca "legendarele" dacii cu nr. de GRecia:grin:

Link spre comentariu

Eleron e ala??? Io am crezut ca a tras cu pensula sa nu se mai vada rugina. Am si eu o poza, o 'cobor' acisi din telefon.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Ete tuning acilisea. din spuma poliuretanica taiata cu fierastrau'. Nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut si i-am facut repede doua poze ca m-am gandit ca e tunat si motoru' si daca se face semaforu' verde nu-l mai prind cu toata herghelia mea :ha:

tuning1.thumb.jpg.e636315492f8926895ff20de98d90315.jpgtuning.thumb.jpg.8cde938d6af0e612b107631e27917f33.jpg

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Un soi de sistem care sa inlocuiasca oarecum sistemul de incalzire oglizi prin protejarea lor de picaturile de ploaie sau fulgi de zapada... banuiesc eu :uameni

Imagine0091.thumb.jpg.3f054c04958f3ba478ee1c76fcbeccd1.jpgImagine0092.thumb.jpg.095d1f7033e235e71e787cc57d204de7.jpgImagine0093.thumb.jpg.38bb62e78274bc059290c44285b6d937.jpgImagine0089.thumb.jpg.f98706b9e92e67755b52d53ee1a5976a.jpgImagine0090.thumb.jpg.29515be0d51d743c1db48d77d0a6518d.jpg

Link spre comentariu

:gTare de tot invenția:ha::ha:. Și unică, asta e clar:uameni. N-am mai văzut la nimeni așa ceva:hw. De nota :10 imaginile, Alex_Pajero! Tare și bara spate a Opelului Astra, prelungită/modelată/întărită cu spumă poliuretanică, de mai sus.

Haideți oameni buni, veniți cu :ft noi ... că slavă Domnului, avem "modele de inspirație", căcălău.

Numai bine!

Editat de mita31
Link spre comentariu

@alex_pajero : Tre' sa recunosc faptul ca m-ai surprins cu pozele astea! Sunt din setul ingeniozitatea ca forma de exprimare la romani ? :grin:

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Inca un exemplu, (scuzati calitatea pozei): stie cineva vreun model de Opel cu motor in V?

Image137.jpg.3d030ee1fcd48f66993e20ff9a9e227a.jpg

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Inca un exemplu, (scuzati calitatea pozei): stie cineva vreun model de Opel cu motor in V?

[ATTACH=CONFIG]183369[/ATTACH]

Stiu eu, motorul se numeste, x25xe sau c25xe sau y32se toate v6 si uni au facut diverse combinatii... un motor din asta ar aveaa loc si pe masina asta .
Link spre comentariu

:gTare de tot invenția:ha::ha:. Și unică, asta e clar:uameni. N-am mai văzut la nimeni așa ceva:hw. De nota :10 imaginile, Alex_Pajero! Tare și bara spate a Opelului Astra, prelungită/modelată/întărită cu spumă poliuretanică, de mai sus.

Haideți oameni buni, veniți cu :ft noi ... că slavă Domnului, avem "modele de inspirație", căcălău.

Numai bine!

inventia o fi tare, dar nu e unica, am vazut-o aplicata la un gaz69 la parbrizuri intr-un articol publicat in revista sport si tehnica de prin anii '70

Link spre comentariu

Nu arata chiar asa de rau, poate daca umplea cu gri restul portbagajului arata mai bine

Link spre comentariu

Nu arata chiar asa de rau, poate daca umplea cu gri restul portbagajului arata mai bine

Eu ma refeream strict la utilitatea celei de-a doua tevi de esapament... careia nu-i vedeam rostul in absenta unui motor in V.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Eu am avut la Subaru asa, din fabrica. Si nu te gandi ca era datorita motorului boxer, pentru ca era un singur catalizator, o singura toba, si apoi se despartea in 2 evacuari.

Link spre comentariu

Un soi de sistem care sa inlocuiasca oarecum sistemul de incalzire oglizi prin protejarea lor de picaturile de ploaie sau fulgi de zapada... banuiesc eu :uameni

[ATTACH=CONFIG]180570[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180571[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180572[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180573[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180574[/ATTACH]

Eu am avut o "pleoapa" peste oglinda, insa lipita cu banda dubla adeziva. Pe ebay se gasesc de vanzare asemenea "pleoape" si se pot dovedi destul de utile.

In privinta celor doua tevi de esapament ... nu trebuie motor in V. Eu la masina de oras, motor 2.2 CRDI evacuarea se separa in 2 dupa toba intermediara (similar cu colegul u2_2).

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

am pe la mine pe la munca prin parcare un personaj deasta cu pleoapa :) ii fac poza daca il gasesc si postez aici :)

iar legat de teava cred ca cele mai misto sunt alea care se puneau pe vremuri ca sa dea bine :) dar iesea fumul doar pe una :):):) ma tavaleam de ras cand vedeam asa ceva

dinamic vorbind si gazele cauta calea cea mai putin restrictiva asa ca sigur va iesi pe unde e mai scurt si mai drept decat sa mai treaca prin 2 coturi si inca un metru de teava :) dar dorelul de la volan nu stie si mai ales ala de a vacut modificarea nu stie ceea ce e mai aiurea :)

apropo eu la V8 am doar o teava :) de 3" :)

Link spre comentariu

[ATTACH=CONFIG]183778[/ATTACH]

Un visiniu frumos ...cu putin mov pentru efect...:ha:

Saudi style....

Vezi că aia e vopsea cameleon. Își schimbă culoarea în funcție de unghiul din care o privești. Dacă observi se mai vede mov și pe ramele de la ușile de pe partea dreaptă și pe overfendere. E mișto luată poza, dar e în regulă mașina.:h5

Numai bine!

Editat de mita31
Link spre comentariu

ca tot am promis ca daca il prind prin parcare pe individ ii fac o poza la specimenul lui de aparatoare :)IMG10670.thumb.jpg.dc634f9a5c9d30e5cc5990ac8d700075.jpgIMG10671.thumb.jpg.0adeb25cf5cda6cb241eb66dd521b57b.jpg

Link spre comentariu

orice ar fi tot urata e :)

stiu ca e urata. :g eu nu mi-as face asa ceva la masina. :uameni

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare