Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pimp my roaba - sau tuning ridicol - exemple reale, surprinse de noi în imagini, NU poze de pe net!

mita31

Postări Recomandate

Re: Pimp my roaba - sau tuning ridicol - exemple reale, surprinse de noi în imagini, NU poze de pe net!

Aia cu "DACIA cu motor cu injectie" nu e pimp , ci asa au iesit de pe portile fabricii primele modele de Dacia care aveau motor cu injectie.

ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pimp my roaba - sau tuning ridicol - exemple reale, surprinse de noi în imagini, NU poze de pe net!

Vezi că aia e vopsea cameleon. Își schimbă culoarea în funcție de unghiul din care o privești. Dacă observi se mai vede mov și pe ramele de la ușile de pe partea dreaptă și pe overfendere. E mișto luată poza, dar e în regulă mașina.:h5

Numai bine!

Nope!...Stiu cum arata si am vazut aici chiar si un Rolls Royce :ha: cameleon, exact asa visiniu-mov.

Hummerul asta in schimb e vopsit in doua culori si nu-si schimba culoarea nicicum, ca m-am invartit pe langa el vreo 5 minute, din mai multe directii. (de-aia l-am si pus aici ca e un kitsch ridicol).

Imi pare rau ca n-am facut mai multe poze din diverse unghiuri, dar arabu' propitar era prin preajma si astia-s cam sensibili la poze...

Numai bine.

Sorin

Link spre comentariu

Aia cu "DACIA cu motor cu injectie" nu e pimp , ci asa au iesit de pe portile fabricii primele modele de Dacia care aveau motor cu injectie.

...si asa au iesit primele dacii cu centuri în spate (si fara tetiere în fata):ha::ha::ha:

CIMG2560.jpg.bb26fc9db7b5be2336d5396199503606.jpg

CIMG2559.jpg.1d8d63674e011b12bef19c731143274b.jpg

Varianta pt. barbati îsurati, care-si plimba soacra pe bancheta din spate - (de catarama respectiva se asigura zgarda si botnita).

Editat de Patrolator

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Inca un exemplu, (scuzati calitatea pozei): stie cineva vreun model de Opel cu motor in V?

[ATTACH=CONFIG]183369[/ATTACH]

Omega, Vectra A si B si Calibra sigur au avut motoare de V6.

De Astra insa (masina din poza) ntzzzz... nu prea cred :op

aici o lista destul de exhaustiva http://www.motor-talk.de/forum/opel-v6-motorenliste-t1223703.html

Editat de alexei
Link spre comentariu

Un soi de sistem care sa inlocuiasca oarecum sistemul de incalzire oglizi prin protejarea lor de picaturile de ploaie sau fulgi de zapada... banuiesc eu :uameni

[ATTACH=CONFIG]180570[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180571[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180572[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180573[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180574[/ATTACH]

E gresit sistemul :grin:, uite asa trebuie sa arate! :ha::h5

IMG_7397.thumb.JPG.94522bd9f4c6c1373bac56cfeb4a2ec6.JPG

IMG_7398.thumb.JPG.27f83e108ce083b3e092913f49ed1877.JPG

Link spre comentariu

radeti si va amuzati de saracii oameni...:ha:

tot asa zice si lumea despre noi cand suntem noroiti pana peste plafon

ce or zice despre sarmele mele de indepartat crengile de copac ?

cand mi-am montat snorkelul pe vitara am primit diverse intrebari>

- ce toba de esapament ti-ai pus?

- ce e ala, periscop ?

- acolo ai camera de filmat ?

- la ce foloseste?

la itp singura problema a fost acel snorkel.

nu au contat cauciucurile MT mari, bari de metal, troliu, 8 proiectoare mari, 3 culori pe masina si alte modificari.

soo, pimp my car...:banana

ancuta_laurentiu@yahoo.com

tel. 0767585379

Link spre comentariu

radeti si va amuzati de saracii oameni...:ha:

tot asa zice si lumea despre noi cand suntem noroiti pana peste plafon

ce or zice despre sarmele mele de indepartat crengile de copac ?

cand mi-am montat snorkelul pe vitara am primit diverse intrebari>

- ce toba de esapament ti-ai pus?

- ce e ala, periscop ?

- acolo ai camera de filmat ?

- la ce foloseste?

la itp singura problema a fost acel snorkel.

nu au contat cauciucurile MT mari, bari de metal, troliu, 8 proiectoare mari, 3 culori pe masina si alte modificari.

soo, pimp my car...:banana

mie la sarmele de protectie parbriz mi-au zis cineva ca daca vroiam sa imi montez pentru uscat rufe mai bine puneam pe laterala ca era mai mult spatiu si nici nu aluneca mai ales daca le prind intre doua bare dealea sus de porbagaj :):):):):):) de snorkel nu mai zic ca ma intrebau de ce mi-am pus filtru acolo sa traga aer de sus ca e plin de praf si cand merg pe ploaie imi arunca de la stergator direct in teava :):):)

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

DSC01828.JPG.1805e0ac72afb10774ceeeffceffb4f3.JPG[ATTACH=CONFIG]208403[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]208399[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]208402[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]208400[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]208401[/ATTACH]Au mai fost parca pe la alta sectiune

DSC01823.JPG.267dbf37e01cb23c153e01cb6d150acf.JPG

DSC01824.JPG.b0901d62f3e9df28146699a2928e1194.JPG

DSC01825.JPG.f21aa9c220b361eab05f9d0634012b47.JPG

DSC01826.JPG.d7326f75b1d3c77cbdab681f5aec5da5.JPG

DSC01827.JPG.7381a34a047fc3236bf3812aa32c7cad.JPG

Link spre comentariu

... imi pare rau ca nu am reusit sa fac poza(pentru ca eram in trafic), dar voi incerca sa descriu: masina de teren Pajero lung de prin 2000 cu bara home made tip arb din tabla, iar peste bullbar-ul din teava rotunda de inox :ha: arata coolllll. saracul om daca nu avea un pic de inox nu era multumit

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

nu poti sa te caci in gusturile omului... :bleah

163099074_20140621_121404(Medium).thumb.jpg.54a4d941ca98de5ea8d97d88ae986fe7.jpg 1397674818_20140621_121408(Medium).thumb.jpg.43fd8d14d93e4236c83274ab5e83d5d6.jpg

Editat de Astral

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

@abunea - :g

Tari toate ăstea ... mai ales "eleronul" și chroamele de pe Kia Sorento a cocalarului care parchează pe 2 locuri că așa vrea mușchii lui, grilele de Haudi de pe Golf-ul 4 și de pe audi a4 ăla, dar și Airwick FreshMatic ăla din Dacia 1310 ... asta mi-a pus capac, m-am pișat pe mine de râs - unde le găsești frate? Așa seriozitate e de apreciat! Mulțumim!

Și mai vrem ... toate cele bune!:h5

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

[ATTACH=CONFIG]208398[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]208403[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]208399[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]208402[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]208400[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]208401[/ATTACH]Au mai fost parca pe la alta sectiune

Fain topicul, sincer eu azi l-am descoperit.

Din toate cate au fost astea imi par cele mai tari :ha:

ce mai am ras cu lacrimi !

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

@abunea - :g

Tari toate ăstea ... mai ales "eleronul" și chroamele de pe Kia Sorento a cocalarului care parchează pe 2 locuri că așa vrea mușchii lui, grilele de Haudi de pe Golf-ul 4 și de pe audi a4 ăla, dar și Airwick FreshMatic ăla din Dacia 1310 ... asta mi-a pus capac, m-am pișat pe mine de râs - unde le găsești frate? Așa seriozitate e de apreciat! Mulțumim!

Și mai vrem ... toate cele bune!:h5

@mita,ala cu Kia,nu avea cum sa parcheze pe locul marcat,pt ca Meganul e "parcat" peste linia de demarcatie.Aici nu avem dubii.

In rest,numai de bine....eterna si fascinanta noastra Romanie :wink:

Daca cei ca ei n-ar exista,n-ar mai exista nici topicul,deci...

Link spre comentariu

@mita,ala cu Kia,nu avea cum sa parcheze pe locul marcat,pt ca Meganul e "parcat" peste linia de demarcatie.Aici nu avem dubii.

In rest,numai de bine....eterna si fascinanta noastra Romanie :wink:

Daca cei ca ei n-ar exista,n-ar mai exista nici topicul,deci...

Da, pot fi de acord cu tine, dar numai dacă tu ești sigur că ăla cu Kia a parcat ultimul. Dacă însă el a parcat primul ... și apoi au venit și ceilalți, care pot fi doamne/ișoare din cele care nu prea știu, sau văr-miu din București, care conduce de vreo 15 ani și e mai varză decât multe femei din a doua propoziție, dacă l-ai vedea cum parchează ai avea impresia că ori e oligofren și nu poate, ori e bulangiu și nu vrea :h5

Toate cele bune!

Link spre comentariu

pe de alta parte, acolo sunt marcate 2 locuri, poate oamenii aveau cine stie ce intelegere sa parcheze asa, ca sa nu mai apara o a treia masina care sa parcheze jumatate pe trotuar. ( eu chiar am avut o astfel de intelegere cu un vecin pentru ca ne trezeam ca nu mai putem intra in masini.....))

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu

Deși suntem cam offtopic, acum câmd m-am uitat mai bine la situația aia cu Kia și cu Passat-ul am observat că ambele sunt parcate corect. De ce spun asta?

Dacă vă uitați cu atenție, deasupra celor două locuri de parcare există un semn - cel pentru semnalizarea locurilor de parcare destinate persoanelor cu dizabilități.

Deci, cele două mașini sunt parcate corect! :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare