Pralicel Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 In sfarsit, mi-am luat Samurai! L-am mutat din Orastie la Timisoara. Sper sa-i placa la campie si, chiar daca nu, o sa fac tot posibilul sa il urc pe dealuri si munti cat mai des, ca sa nu simta lipsa. Am apucat sa il si noroiesc putin si chiar sa folosesc si troluiul, ajutand niste nevoiasi sa iasa de unde ramasesera impotmoliti. Cert e ca m-am indragostit si parca imi doresc sa nu mai conduc niciodata o alta masina! :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Un vis implinit Felicitari! Arata foarte bine masina! Sa te bucuri de ea la maxim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Un vis implinit Frumoasa jucarie ti-ai luat. Sa te bucuri de ea si sa te poarte pe unde inca nici nu-ti imaginezi. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Un vis implinit Foarte frumoasă mașina. S-o stăpânești sănătos și să-i acorzi mereu atenția cuvenită - nu te va dezamăgi niciodată! Dă-ne mai multe detalii, din ce an e, ce motor are, cât te-a costat?:h5 Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pralicel Postat Mai 30, 2013 Autor Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Un vis implinit Multumesc, multumesc! Masina e din '97, motorul e cel pe benzina de 1.3. Masina m-a costat 6000 de euro, a post putintel cam scumpa dar pana acum imi place mult cum merge, facand comparatia si cu alte Samuraie cu care m-am mai dat. Am luat-o gata modificata, din cate stiu eu despre ea e un SJ80, ridicata din suspensii si caroserie, cauciucuri de 30 (sper sa nu gresesc), reductor de 410, amortizor de directie, troliu de aprox 5 tone, statie si cred ca ceva modificari pe la sasiu. Rapoartele in punti nu au fost modificate, ar trebui sa umblu la ele la dimensiunea asta de cauciucuri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Un vis implinit Felicitari pentru masina. Sa ai baftad de ea ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate