Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Soft de navigatie MotionX pe Ipad4

Max

Postări Recomandate

Am achizitionat un soft de navigatie numit MotionX si l-am instalat pe o tableta Ipad4.

Foarte interesant softul. Poti creea track-uri, waypoint-uri, iti da multe informatii despre traseu, timpi, distante, altitudini, viteza etc.

L-am testat in teren ieri si am inregistrat un track.

Pt ca sunt inca la partea cu invatatul, cand am incercat sa gasesc o solutie de transfer a trackului, am facut o gresala si am pierdut trackul facut ieri. E o chestie prost gandita de catre cei care au facut softul in sensul in care atunci cand dai sa se inregistreze un track nou, se sterge trackul anterior.

Am crezut ca innebunesc pt ca am pierdut tot traseul de ieri care era f important pt concursul Romanian Baja de saptamana viitoare.

Am track-ul si pe Garmin dar acolo nu am marcat waypointurile unde am stabilit ca vor sta jandarmii care pazesc traseul ca sa nu intre nimeni.

Va trebui sa mai fac odata traseul.

Oricum, acum ca stiu cum functioneaza, pot totusi sa consider ca MotionX e un program ok. Functioneaza si pe Iphone si, din cate am inteles, exista si versiune pt Android.

Tableta Ipad4 observ ca are un cip de GPS foarte performant.

http://appmodo.com/wp-content/uploads/2010/05/motionx5.png

http://www.motionx.com/wp-content/news-uploads//2011/11/MotionX-GPS-TR-3.png

http://www.motionx.com/wp-content/news-uploads//2010/05/motionx-gps-hd-4.jpg

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Soft de navigatie MotionX pe Ipad4

Salut

Asa este! Este un soft foarte bun., insa m-am lovit de o problema: nu am putut vizualiza anumite track-uri pe care le-am transferat de pe un Garmin (fisier.gpx).

Link spre comentariu

Salut

Asa este! Este un soft foarte bun., insa m-am lovit de o problema: nu am putut vizualiza anumite track-uri pe care le-am transferat de pe un Garmin (fisier.gpx).

Trebuie sa transferi track-urile prin iTunes, mie imi vede toate fisierele .gpx

Link spre comentariu

ce varianta de iPad ai?

daca am inteles corect din specificatiile de pe site-ul apple, senzor GPS are numai varianta de iPad care are si cellular (GSM)?

merci

Link spre comentariu

ce varianta de iPad ai?

daca am inteles corect din specificatiile de pe site-ul apple, senzor GPS are numai varianta de iPad care are si cellular (GSM)?

merci

Am Ipad4 varianta cu de toate, 4G, cellular, wi-fi si naiba stie ce mai are. Se misca bine si sunt foarte multumit pana acum.

Link spre comentariu

@max -cind termini traseul, da Save la track

softul nu stie cind termini tu traseul, iar daca dai track nou, nu mai ține cont de ce a făcut înainte.

M-am prins pana la urma dar era prea tarziu. :)

Link spre comentariu

Max, ar trebui sa mai ai waypointurile pe MotionX (daca le-ai salvat cu Mark Waypoint). Le stocheaza separat fata de "Record Track". Vezi la Menu, Waypoints (parca)

Waypoint-urile au ramas dar nu stiu cum sa le scot si sa le aplic peste track-ul facut de Garmin.

Link spre comentariu

Waypoint-urile au ramas dar nu stiu cum sa le scot si sa le aplic peste track-ul facut de Garmin.

Waypointurile le poti scoate pe rand (cu Share) sau trimitandu-i deodata pe email in felul urmator:

Intrii in waypoints, dai Edit sus, pe langa denumirile waypointurilor vor aparea cercuri, pe care daca dai click, se vor bifa (selectand waypointul respectiv). Dupa ce ti le-ai ales pe cele care te intereseaza, dai Export jos si iti vor aparea atasate la un email, tu urmand sa treci numai destinatarul, dupa care ti le trimiti.

Fisierele generate sunt .gpx-uri, unul pentru fiecare waypoint. Eu de regula le deschid pe rand cu ROAD 2008 si le copiez pe track, unul cate unul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare