steleat Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 (editat) Buna ziua,sunt posesor de KJ90 de 4 zile,masina englezoaica,138000mille,blocant spate fabrica,ac etc...La prima iesire sambata ,la vanatoare ,pe primul deal mai serios am reusit sa parlesc garnitura de chiuloasa,sper sa fie doar atat.Mentionez,greseala a fost ca nu avut rabdarea sa pun simex-uri sau mud-uri si am chinuit-o ncu gume de iarna.Problema este doar de cauciucuri caci unde eu am ramas ca....... a trecut o vitara,pe care am vandut-o si am luat Toyota,si un Pajero ,echipate cu gume fara probleme. INTREBAREA MEA ESTE EXISTA O PROBLEMA CU SISTEMUL DE RACIRE LA ACEASTA MASINA?AR TREBUI FACUTE CEVA ImBUNATATIRI? CARE SUNT? SAU PROBLEMA E INTRE VOLAN SI SCAUN!!!!!!! MULTUMESC!!!!!!!!! Editat Iunie 10, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: Probleme incalzire KJ90??? Eu am avut o Toyota ca si a ta. An de fabricatie 2001 si motor D4D. Pot sa spun ca am forjat-o maxim prin noroaie, in cateva ocazii , dar nici o data acul de la temperatura lichidului de racire, nu a urcat mai sus de jumatate. Despre probleme ale sistemului de racire la tipul asta de masina, eu nu stiu sa aiba, dar sunt mullte persoane aici pe forum care au avut/folosit/reparat/modificat masini din astea si ti-ar putea spune mai multe. Dar cred ca depinde si de noroc, pentru ca am mai auzit despre cineva care a reusit "performanta" asta, acu' cativa ani. Oricum, sper sa n-ai mult de reparat si sa te poti bucura de ea cat mai curand. Numai bine Sorin PS. De ce "strigi" cu majuscule? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
steleat Postat Iunie 10, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: Probleme incalzire KJ90??? Eu am avut o Toyota ca si a ta. An de fabricatie 2001 si motor D4D. Pot sa spun ca am forjat-o maxim prin noroaie, in cateva ocazii , dar nici o data acul de la temperatura lichidului de racire, nu a urcat mai sus de jumatate. Despre probleme ale sistemului de racire la tipul asta de masina, eu nu stiu sa aiba, dar sunt mullte persoane aici pe forum care au avut/folosit/reparat/modificat masini din astea si ti-ar putea spune mai multe. Dar cred ca depinde si de noroc, pentru ca am mai auzit despre cineva care a reusit "performanta" asta, acu' cativa ani. Oricum, sper sa n-ai mult de reparat si sa te poti bucura de ea cat mai curand. Numai bine Sorin PS. De ce "strigi" cu majuscule? Pai,joi am cumparat-o si sambata am rezolvat-o....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Khan Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 (editat) Re: Probleme incalzire KJ90??? Buna ziua,sunt posesor de KJ90 de 4 zile,masina englezoaica,138000mille,blocant spate fabrica,ac etc...La prima iesire sambata ,la vanatoare ,pe primul deal mai serios am reusit sa parlesc garnitura de chiuloasa,sper sa fie doar atat.Mentionez,greseala a fost ca nu avut rabdarea sa pun simex-uri sau mud-uri si am chinuit-o ncu gume de iarna.Problema este doar de cauciucuri caci unde eu am ramas ca....... a trecut o vitara,pe care am vandut-o si am luat Toyota,si un Pajero ,echipate cu gume fara probleme. INTREBAREA MEA ESTE EXISTA O PROBLEMA CU SISTEMUL DE RACIRE LA ACEASTA MASINA?AR TREBUI FACUTE CEVA ImBUNATATIRI? CARE SUNT? SAU PROBLEMA E INTRE VOLAN SI SCAUN!!!!!!! MULTUMESC!!!!!!!!! Arunca o privire si la radiator. Daca vezi, ca este plin de noroi intre lamele, merita demontat si spalat (mie s-a incalzit pe pante abrupte la viteza redusa, iar dupa o demontare si spalare s-a facut miracol: cu 7 persone si AC dat aprope la maxim acul nu se misca din orizontala - testat pe acelasi traseu bineinteles). Un alt motiv ar putea fi defectiunea viscocuplei ventilatorului. Editat Iulie 31, 2013 de Khan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 Re: Probleme incalzire KJ90??? La modelele mai vechi se fisura chiulasa , verifica si asta . http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
steleat Postat Iulie 31, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2013 Re: Probleme incalzire KJ90??? La modelele mai vechi se fisura chiulasa , verifica si asta . Va multumesc,problema rezolvata,am reusit sa scap de problema cu chiuloasa ,am schimbat radiatorul,vasco si acum este ok,dupa ceva probe in teren apa sta undeva la jumatatea indicatorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate