andrei335 Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Salutare tuturor, Am rupt planetara spate stanga la pajero mk2 2500 diesel si nu reusesc sa gasesc una care sa se potriveasca. Ii rog pe cei mai priceputi la Pajero sa ma ajute cu cateva informatii: 1. Poate cineva sa-mi spuna daca se potriveste planetara spate de la un pajero mk2 3000 benzina, scurt? 2. Planetarele spate sunt egale ca si lungime? Daca nu, care este cea mai lunga (stg. sau dr.)? Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: planetare spate Pajero mk2 Salut,daca ai blocant nu sunt egale,se potriveste cea de la 3 litri Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: planetare spate Pajero mk2 Cel mai sigur ar fi sa spui niste cote si poate avem in magazie...:wink: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei335 Postat Iunie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2013 Re: planetare spate Pajero mk2 I-am rugat pe baietii astia cu pajero 3000 benzina sa dea jos planetara si am masurat-o: 615mm lungime (de la baza suruburilor pana in cap), 28 dinti, diametrul masurat exact unde vine semeringul - 37mm, diametrul capului de planetara(partea cu dintii)-30mm. Singura cota care nu se potriveste cu ce-mi trebuie mie este lungimea. Planetara data jos de pe masina mea are 625mm, dar mecanicul zice ca ar fi sanse sa mearga si cea de 615mm. Ar mai fi o varianta: planetara mea sa fi fost mai lunga decat normal, pentru ca am vazut ca la jumatate era sudata. Atunci cand s-a rupt, vechiul posesor a imbinat cele doua bucati cu ajutorul unei tevi metalice+sudura si este posibil sa nu fi reusit sa o scoata exact la lungimea initiala. O sa probez la sfarsitul saptamanii si vedem ce iese. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei335 Postat Iunie 13, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2013 (editat) Re: planetare spate Pajero mk2 Am montat ieri planetara si se potriveste perfect. Va multumesc, se poate inchide. Editat Iunie 13, 2013 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate