Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ANVELOPE 33" sau 35" ? Resapate sau Silverstone Xtreme ?

dude

Postări Recomandate

Re: ANVELOPE 33" sau 35" ? Resapate sau Silverstone Xtreme ?

ce-aveti fratilor de vreti 35?! care-s avantajele?? ca arata mai bine? eu vad numai dezavantaje! sufoca motorul,suprasolicita transmisia,ingreuneaza masina,te obliga sa tai din ea... singurul asa zis avantaj e o usoara crestere a garzii. am 265/75/16-32 Simex si sint extrem de multumit de cum le invirte atit pe sosea cit si in teren.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Am continuat putin sapaturile si am mai aflat ca Insa Turbo Special Track au urmatoarele greutati:

265/75/16 - 27 kg

285/75/16 - 33 kg

Voi stiti 33x10.5x16 respectiv 35x10.5x16 Silverstone M-117 Xtreme ce greutati au?

Link spre comentariu

radule,sint mai usoare dar nesemnificativ. diferenta de pret e insa semnificativa! nu cred ca in teren merg mult mai bine decit INSA TURBO insa pe asfalt se tocesc repede(iar noi mergem ceva pe asfalt pina la munte si inapoi). in ceea ce priveste dimensiunea eu zic sa ramii pe 33. ti-am spus ca INSA 265/75/16-ce am eu-are exact acelasi diametru cu 285/75/16 BFG KM2-ce ai tu acum pe masina si ce aveam eu inainte. INSA e mai ingust-avantaj la noroi!

Link spre comentariu

Pana acum cred ca optim pentru nevoile mele ar fi Silverstone Xtreme 33x10.5x16. Totusi diferenta de pret este semnificativa. Ca atare, in acest moment pentru mine cred ca cea mai buna solutie ar fi ce ai tu: Insa Turbo 265/75/16. Mai vedem, poate apar la vanzare niste 33-ul la pret de Insa Turbo, cum au fost cele de la @Florin Bogdan. :)

Link spre comentariu

Dude,

am la atelier un set de 35-uri Silverstone (~ 85cm diametru) pe jante de japoneze ...daca vrei ti le pot da sa faci o proba cu ele ...un weekend...sa vezi cum sta treaba ...:h5

Tractoru tau avand in vedere ca e usor ajutat de mici dopaje ...le-ar putea duce ...cel putin teoretic ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Iti multumesc pentru disponibilitate. Am ajuns la concluzia ca 35 nu intra fara sa tai din caroserie. Si cel putin un timp o sa o pastrez netaiata. :)

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Sunt contra resapatelor......silverstone pe 33 daca nu vrei sa tai din caroserie.

Editat de Astral
RESAPAT ....CU UN SINGUR E !! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=565237&viewfull=1#post565237
Transsylvania Off Road Club
Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...

Salutare! Eu am jante cu et negativ pe 15. Ce dimensiune recomandati ptr anvelope MT? Ma gandeam la 33 10,5. Am kit de suspensie de +5cm. Mersi anticipat

Munca scuteste pe om de trei mari rele: plictiseala, viciul si saracia
Link spre comentariu

Salutare! Eu am jante cu et negativ pe 15. Ce dimensiune recomandati ptr anvelope MT? Ma gandeam la 33 10,5. Am kit de suspensie de +5cm. Mersi anticipat

E perfect !

Nu forta la 35".....si nici la 33/12.5.

Iti va creste consumul si vei simti ca parca nu mai e asa de sprintena. Merge si cu 35, dar nu se vor bucura nici motorul, nici buzunarul tau....

Link spre comentariu

E perfect !

Nu forta la 35".....si nici la 33/12.5.

Iti va creste consumul si vei simti ca parca nu mai e asa de sprintena. Merge si cu 35, dar nu se vor bucura nici motorul, nici buzunarul tau....

Iti multumesc frumos :) Sunt destul de late? Ridica destul garda la punti?

Munca scuteste pe om de trei mari rele: plictiseala, viciul si saracia
Link spre comentariu

Iti multumesc frumos :) Sunt destul de late? Ridica destul garda la punti?

33/10.5/15 cu o suspensie de +5cm este varianta cea mai uzitata de catre colegii care-si folosesc masinile pentru off-road de hobby, nu de concurs.

Da, ridicarea masinii va fi suficienta atat cat sa nu-ti afecteze grav stabilitatea masinii pe inclinari laterale.

Nu sunt nici prea late, nici prea inguste, ci atat cat trebuie. Exista o discutie pe tema "anvelope inguste sau late", dar n-am rabdare sa ti-o caut si banuiesc ca nici tu nu vei avea rabdarea ca s-o citesti si sa ajungi la concluzia acestei dimensiuni. :wink:

Daca ma intrebi pe mine personal, eu ti-as recomanda 33/11.5, dar na, trebuie sa experimentezi intai acel 10.5 ca sa realizezi diferenta.....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare