yo2bt Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 DESCHIDE PAGINA SI ASTEAPATA PUTIN HEMA este un magazin olandez. Deschide pagina web cu produsele HEMA si asteapta cateva secunde, ca sa vezi ce se intampla... Nu faceti click pe poze sau altundeva! Doar asteptati cateva secunde! Firma asta are un simt al umorului dezvoltat si un programator bun :grin: (cu sunet) http://producten.hema.nl/ 1 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovistein Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Re: HEMA, un altfel de Magazin Virtual... Misto pagina .. chiar ii amuzanta. Cel care a facut pagina chiar se pricepe bine la ceea ce face :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Re: HEMA, un altfel de Magazin Virtual... E prea tare ideea. :h5 Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: HEMA, un altfel de Magazin Virtual... Foarte tare,imaginatia omului nu are limite. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: HEMA, un altfel de Magazin Virtual... Foarte interesant!Cat de mult conteaza o minte sclipitoare in cadrul unei firme ... Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: HEMA, un altfel de Magazin Virtual... Superba idee :grin: Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate