emilko Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Salut. Vin cu o problema sacaitoare pe care as vrea sa o rezolv ca sa nu apara alte probleme. Eu suspectez un injector sau doua dar nu am de unde sa iau de test ca sa le inlocuiesc. Manifestarea este in felul urmator: in treapta a 2-a, la acceleratii puternice, pe la 2000 de ture simt motorul descentrat (imi joaca si schimbatorul). Manifestarea este mai pregnanta cand motorul este cald sau daca am motorina standard. Am verificat injectoarele pe un stand dar programul lor mi-a dat ok-ul pentru toate 4. Cu testerul la ralanti am corectii diferite: uneori 3 pe la +-0.5 si unul la +-1, alteori 2 pe la 0.5, unul la 1 si altul la 2. Tampoanele sunt ok ca nu am joc in schimbator la plecarea de pe loc sau in frana de motor. Daca aveti idei sau daca ma poate ajuta cineva cu unul-doua injectoare Bosch de care sa fie sigur ca sunt ok va rog sa ma ajutati. Stima. LR Freelander 2005 TD4 CV manuala, 5 usi, albastru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 Re: Trepidatii motor TD4 la 2000 rpm incearcă o motorină mai bună și, la un plin, pune în rezervor cam 200 g de ulei http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 Re: Trepidatii motor TD4 la 2000 rpm Salut, nu ma pricep prea mult la mecanica dar sper sa te ajute informatia. In 2009 aveam un freelander care incepuse sa trepideze doar pe la 2000 rpm.. S-a dovedit a fi fulia de la vibrochen , piesa gasita usor la dezmembrari bmw. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilko Postat Iunie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2013 Re: Trepidatii motor TD4 la 2000 rpm Salut, nu ma pricep prea mult la mecanica dar sper sa te ajute informatia. In 2009 aveam un freelander care incepuse sa trepideze doar pe la 2000 rpm.. S-a dovedit a fi fulia de la vibrochen , piesa gasita usor la dezmembrari bmw. Bafta! Merci de varianta. Totusi, ma gandesc ca ar trebui sa trepideze si pe liber, nu numai in sarcina daca ar fi fulia. LR Freelander 2005 TD4 CV manuala, 5 usi, albastru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate