cos Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Îmi fierbe motorul! (G13BB) - De ce? Păreri, posibile remedieri ... Gradele alea comode le ai doar ...noaptea ( asa fac si eu cam 20% din timp ). Sau ( bineintelea ) in portofel ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Îmi fierbe motorul! (G13BB) - De ce? Păreri, posibile remedieri ... proba termostat pe inchis: cand ajunge apa la 90 grade desfaci busonul de la radiator si vezi daca vine apa...daca e pe inchis nu vine nimic si apa in radiator sta nemiscata. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Îmi fierbe motorul! (G13BB) - De ce? Păreri, posibile remedieri ... Daca ai AC pune un buton sa mai dai drumu la ventilator cand vrei. mie doar odata mi-a fiert cand s-a dus garnitura de la suportul termostatului.atat. Daca faci vasco pe direct ,iarna o sa-ti stea apa la 1/4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Îmi fierbe motorul! (G13BB) - De ce? Păreri, posibile remedieri ... Nu mai sta pe ganduri si schimba termostatul. Am patit si eu la fel prin martie... am mers bucuresti-zalau-timisoara-bucuresti cu termostatul defect. Doar la mersul prin oras am avut probleme, imi arunca lichidul de racire afara si trebuia sa completez, la mersul in afara orasului a fost ok, temperatura statea constant. Eu am fost mai norocos ca era inca rece afara... LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate