Klez Postat Iunie 5, 2008 Partajează Postat Iunie 5, 2008 Am primit urmatorul mass pe mess: "!!PROTEST !!! Nu mai cumpara benzina de la PETROM- OMV in iunie !! sa vada cum e sa ai pierderi !! Lukoil va reduce, marti 03 iunie , pretul motorinei cu opt bani pe litru si pe cel al benzinei cu trei bani pe litru. Lukoil motiveaza aceasta decizie prin evolutia cotatiilor internationale ale barilului de petrol, anunta Mediafax. Pretul petrolului pe pietele internationale a coborat, luni, la 126 dolari, dupa ce in urma cu doua saptamani atinsese nivelul record de 135 de dolari" Dupa ceva sapaturi am aflat ca asa e :) Oricum pana acuma luam de la LukOil, un motiv in plus sa ma tin tot de ei. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 5, 2008 Partajează Postat Iunie 5, 2008 Re: Fuel $$$ Lukoilul vinde cel mai prost carburant de pe piata! Subtire si uneori mai ai surpriza sa te mai fure si la pompa! Din pacate si eu tot de aici alimentez, ca nu am alta varianta momentan si alimentez in cantitati industriale pot spune (10.000 li + / luna) Am incercat si de Rompetrol dar aia sunt si mai hoti! "Ieftinirea" carburantului are culoare electorala spun eu ... Stati sa vedem dupa alegeri ce se intampla! Niciodata in istoria benzinarilor din Romania carburantul NU S-A IEFTINIT urmare a scaderii barilului de petrol sau pe alte critetii; in schimb S-A SCUMPIT dupa toate criteriile posibile: curs euro, $, anotimp, astenii, etc, etc! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iunie 6, 2008 Partajează Postat Iunie 6, 2008 Re: Fuel $$$ subscriu la cele spuse de Klez, JOS CU OMV-ul! Chiar daca Lukoil are ceva mai slaba calitatea (nu din rafinarie e slaba calitatea ci cei dela statie, mai exact se fura din carburant incepand de la rafinarie, transport, statie, fiecare mai adauga cate ceva in ea) sunt de acord sa le bagam alor nostrii slavi niste bani in buzunar decat austroungarilor ! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Iunie 7, 2008 Partajează Postat Iunie 7, 2008 Re: Fuel $$$ alor nostrii slavi ! :bleah Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: Fuel $$$ alor nostrii slavi ! :bleah nu ti-a ajuns cat ai fost iobag? :ha: saracu'... gabitzu, in copilarie si acum prea mult ai avut parte de povestea cu bufnita..., d'aia vomiti. :ha: :ha: Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate