RobertoDHV Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 (editat) Dupa ani de zile in care am salivat la vederea acestei mici masinute, iata ca a sosit si decizia de a achizitiona una. Motivul principal este dorinta de a putea accesa si drumuri mai putin prietenoase cu masina, de nenumarate ori fiind nevoit sa fac cale intoarsa din dragoste pentru masinile actuale. Iar Dobrogea este atat de ofertanta...................... Deoarece in oferta Suzuki Romania nu se mai gaseste decat varianta mai saraca in dotari, am ales varianta GutAutoCenter, care mi-au oferit varianta full din DE, la pretul de 15872E. Termenul de livrare este de 10 zile. Momentan avem mari discutii in familie referitoare la culoare pe care o vom alege, eu unul optand pentru variantele alb sau argintiu, sotia.....normal, pt. rosu. Sa vedem cine e barbatul in casa.......:grin: Recunosc ca experienta mea in off-road tinde catre zero, destinatia principala a acestei masini fiind off-road-ul recreativ........daca exista acest termen. Nu exclud insa perspectiva infectarii cu virusul OR. :wink: Voi lipsi pentru cateva zile din tara, fapt pentru care aman comanda ferma pentru prima jumatate a lunii iulie. Pana atunci voi stabili si un mic buget pt. investitiile initiale, de genul folii pt. geamurile spate, schimbarea difuzoarelor, izolare fonica etc. Postez si cateva poze cu micuta, oferite de catre cei de la GAC. Editat Iunie 20, 2013 de RobertoDHV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertoDHV Postat Iunie 20, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2013 (editat) Re: My brand new Jimny Jimny se va fabrica si in Brazilia: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3hk5BsmZ7SA Editat Iunie 20, 2013 de RobertoDHV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Re: My brand new Jimny Salut, Sotia a facut drive test cu Jimny? Jimny e o masina rigida in comparatie cu un turism (dar si cu alte masini de teren). Sa te bucuri de bijuterie.:h5 Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 (editat) Re: My brand new Jimny Sa-l stapaniti sanatos ! Culoarea pana la urma conteaza cel mai putin. Editat Iunie 20, 2013 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Re: My brand new Jimny avem mari discutii in familie referitoare la culoare pe care o vom alege, eu unul optand pentru variantele alb sau argintiu, sotia.....normal, pt. rosu. paleta coloristica la noul jimny este mult mai bogata. ai de unde alege eu o sa-l revopsesc in curand pe jimny1 verde brotacel, sa fie doamna fericita. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertoDHV Postat Iunie 20, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2013 Re: My brand new Jimny Salut, Sotia a facut drive test cu Jimny? Jimny e o masina rigida in comparatie cu un turism (dar si cu alte masini de teren). Sa te bucuri de bijuterie.:h5 Acest Jimny este un cadou evreiesc facut sotiei mele. :ha: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 (editat) Re: My brand new Jimny Acest Jimny este un cadou evreiesc facut sotiei mele. :ha: cunosc metoda. eu i l-am facut cadou cu banii ei! Editat Iunie 20, 2013 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertoDHV Postat Iunie 20, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2013 Re: My brand new Jimny conosc metoda. eu i l-am facut cadou cu banii ei! Nici in cazul de fata situatia nu e cu mult diferita. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Re: My brand new Jimny Este o alegere f. buna! Sa va bucurati de ea sanatosi. Jimny este o masinuta nemaipomenita, ma bucur de ea la fel ca in prima zi (dragoste mare :grin: ). Si eu am dus ceva munca de lamurire pana sa cumparam primul Jimny, dar din prima zi cand a condus Jimny, a spus ca alta masina nu vrea, asa ca, dupa ceva vreme cand masina a primit tot mai multe upgrade-uri ptr. offroad, devenind mai putin comoda de condus pe sosea, am fost "nevoit" sa mai cumpar inca unul pentru mers doar pe sosea. Ambele masini sunt cumparate s.h., insa, nu am avut nici un fel probleme cu ele, doar reviziile si cateva piese fara valoare mare. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertoDHV Postat Iunie 21, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2013 (editat) Re: My brand new Jimny Multumesc. Eu chiar sunt curios de simbioza dintre cele 110kg ale mele si dimensiunile Jimny-ului. Chiar ieri am investigat un pic site-ul Thule, sa vad cat ma costa marirea spatiului de depozitare. Mi-am propus ca in toate concediile montane sa ma bucur din plin de noua achizitie, iar noi cand plecam undeva.........mutam tot sifonierul in masina. Ma mai bate gandul sa montez o antena CB fixa, fiind de cativa ani posesorul unei statii Alan 42, cu care pot jongla f. usor de pe o masina pe alta. Orice sugestie privind locul ideal de montaj e binevenita. Fiind un audiofil patimas, intentionez ca una dintre primele investitii facute sa fie un upgrade al sistemului audio. Realizez ca nu pot sa am mari asteptari de la acel HU Clarion, insa daca si Jimny are acelesi petarde de dif-uri prezente pe Swift, in mod cert voi monta niste Hertz Dieci. Se aud bestial chiar si neamplificate. Am inteles de la un prieten, fost membru al acestui forum ( Kingy ), ca o izolare fonica este deasemenea binevenita. Daca imi puteti da si alte idei ......... sunt binevenite. Editat Iunie 21, 2013 de RobertoDHV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertoDHV Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: My brand new Jimny Astazi am semnat contractul si am primit prima veste proasta, cele 3 masini existente pe stoc in DE, in culoarea pe care o doream, au fost vandute vineri unui elvetian. :cr Acum sunt nevoit sa astept intre 4-7 saptamani sosirea vaporului care aduce urmatorul stoc din Japonia. Am primit insa si o veste buna, o reducere suplimentara de 272E, suma care imi va acoperi taxa de timbru (233E). Incepe asteptarea............ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: My brand new Jimny de ce este asa mare taxa de timbru ca eu am un jimny din 2012 la vanzare si am fost la finante si au calculat taxa si au zis in jur de 82euro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertoDHV Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: My brand new Jimny Asa imi iese aici: http://www.taxadetimbru.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: My brand new Jimny da asa este la masina noua este mai mare taxa decat la una de 1-2 ani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: My brand new Jimny Astazi am semnat contractul ............. Acum sunt nevoit sa astept intre 4-7 saptamani sosirea vaporului care aduce urmatorul stoc din Japonia. Incepe asteptarea............ a venit? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertoDHV Postat Iulie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: My brand new Jimny Inca nu. Probabil la sfarsitul lunii.............. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertoDHV Postat August 22, 2013 Autor Partajează Postat August 22, 2013 Re: My brand new Jimny Am ajuns acasa: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
satiriadis Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Re: My brand new Jimny Am ajuns acasa: [ATTACH=CONFIG]187836[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]187837[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]187838[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]187839[/ATTACH] Arata foarte bine. Bravo! Jimny 2002 - RinoCerbul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Re: My brand new Jimny sa va poarte pe unde va doriti! :ca The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertoDHV Postat August 23, 2013 Autor Partajează Postat August 23, 2013 Re: My brand new Jimny Multam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Re: My brand new Jimny Aproape ca te invidiez :grin: ! Felicitari pentru achizitie :h5 . Care sunt primele impresii, cum se comporta masinuta, multumit?! La majoritatea Suzuki Jimny s-a semnalat o neplacere destul de mare, si anume, o bataie a volanului la diferite viteze (unele la 50-60 km/h, altele la 80-90km/h), la asta s-a intamplat asa ceva?! :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertoDHV Postat August 23, 2013 Autor Partajează Postat August 23, 2013 Re: My brand new Jimny In cei doar 300km parcursi, nu am sesizat absolut nici o bataie. Masina m-a surprins in mod placut si pe A2, nefiind chiar lesinata, asa cum ma asteptam. Daca maine imi fac timp, planuiesc o iesire la Vadu cu mititica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Re: My brand new Jimny Foarte frumoasă mașina. S-o stăpânești sănătos și la cât mai mulți km frumoși în natură.:h5 Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 (editat) Re: My brand new Jimny Felicitari pt noua achizitie ! E diesel sau benzina ? Dupa capota pare diesel, dar dupa poza capota motor si ca a venit din Japonia ar fi benzina. Ce tip de motor este si ce putere are ? Atasez o poza cu statia montata pe masina mea, antena e magnetica. Editat August 25, 2013 de dorin4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertoDHV Postat August 25, 2013 Autor Partajează Postat August 25, 2013 Re: My brand new Jimny Mulumesc. Facelift-ul din 2013 a introdus acel model de capota si pt. motorizarea pe benzina, de 86CP. Varianta diesel nu mai exista. Cateva poze de astazi, de la Vadu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate