Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

My brand new Jimny

RobertoDHV

Postări Recomandate

Re: My brand new Jimny

Cred ca e primul jimny model nou pe aici pe forum. Ii sta foarte bine la Vadu:).

Eu am stat de mai multe ori la Vadu cate o noapte cu cortul si nu au fost probleme.

Editat de alexb25

Jimnyholic inside :j

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa o stapanesti sanatos! Si eu planuiesc o iesire la Vadu. Se poate ramane o noapte cu cortul acolo? E un alt loc mai indicat in zona?

Erau multi care campau in zona, nu cred sa fie probleme.

Link spre comentariu

La majoritatea Suzuki Jimny s-a semnalat o neplacere destul de mare, si anume, o bataie a volanului la diferite viteze (unele la 50-60 km/h, altele la 80-90km/h), la asta s-a intamplat asa ceva?!

Problema asta a fost rezolvata de prin 2008 - 2009. Mai pe larg, modelele respective (ca si al meu de altfel) erau foarte sensibile la echilibratul rotilor, vezi topicul meu de acum citiva ani (evident vorbim de masini fara jocuri in articulatii). Al meu nu are simptomele astea.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Conteaza f mult si anvelopa. Eu mi-am luat acu 2sapt. BFG KM2 de 215/75/15 si la o roata am avut plumbi de 30-20. in rest numai 5 sau 10..... Nu simt nici o vibratie... nici macar la 160:grin:

Link spre comentariu

eu la jimny din 2012 cu jantele de aliaj nu vibreza,dar cu jantele de table am o mica vibratie intre 80-82km/h,anvelopele sunt 205.70.15 si pe cele de aliaj si pe cele de tabla

Link spre comentariu

Dar pe plafon ce avea? Ca oricum in padure mergi cu ea culcata...

In pozitia in care ai montat-o tu sigur o sa-ti loveasca in usa/caroserie. Asta ca sa nu mai zic ca daca o pui pe plafon ai un plan de masa mult mai bun.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Imbusurile alea ale suportului fix nu prea rezista in timp, in plus conexiunea la tabla este ... cum este (varful ascutit strapunge vopseaua, in timp mai oxideaza). Baga cablul prin tubul de cauciuc al cablajului de hayon si scoate-l frumos in spate, sub ornamentele de plastic.

Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027.
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Am indesat familionul in masina, bagajele in imensul portbagaj + un Thule de 320 litri si am luat directia Sinaia. Am ales traseul Cta-A2-centura Buc-A3-DN1, adica 354km, parcursi cu o viteza medie (luata de pe GPS) de 92km/h si un consum la pompa de 8.8 %.

Zona Cumpatu, unde sunt cazat, este destul de ofertanta dpdv al drumurilor forestiere, deci vom iesi si pe unde ii place lui Jimnylica.

Link spre comentariu

Super masinuta !

Acum am vazut topicul tau : felicitari pentru curajul de a lua Jimny nou...credeam ca sunt singurul "freak", dar m-am linistit :).

Conform COC, a mea broscuta este nascuta pe 8 August. Conform restului de documente a coborat din vapor in Europa pe 10 Noiembrie, in Ungaria pe 14 Noiembrie si a ajuns la mine pe 3 Decembrie.

Cum este pielea artificiala de pe scaune? Sunt foarte curios pentru ca mi-a propus si mie dealerul modelul asta si am zis un mare nu, cu toate ca diferenta de pret era neglijabila, daca nu inexistenta. La verificarea stocului din Ungaria de acum 1 luna si ceva (In ungaria este depozitul pt Europa, acolo fiind localizata Suzuki Magyar Co), JLX+ cum ai luat tu, un model in 2 culori: negru cu bandouri gri si modelul Ranger, fara bancheta spate, erau cele mai numeroase...Erau si cateva automate, dar mi s-a parut ca 1500 eur in plus nu se merita.

Dealerii Suzuki de la noi, cu cateva exceptii sunt praf, vanzatori de Dacii si Cielo-uri.

De fapt se poate aduce orice fel de model se gaseste in curtea din Ungaria, doar ca nu pentru toate exista omologare locala, si pentru unii e greu sa iasa din birou sa obtina omologare. Mai mult sau mai putin asa a fost si in cazul meu: nu stiu din ce motiv Jimny-ul meu nu intra pe lisa omologatelor si a treuit sa se procedeze la omologare individuala.

A, sa nu uit: si a ta este data peste tot pe dedesubt si in compartiment motor cu substanta aia gen vaselina lipicioasa? ( la mine, dupa 1600 km inca miroase a silicon ars cand ma dau jos din ea), plus ca atat de generos au dat cu substanta aia incat au acoperit si aerisitoarele de la faruri, care nu stiam de ce se aburesc.

Link spre comentariu

:)) La fel am patit si eu cu vaselina, un amic, care rula in spatele meu cand am ridicat masina, m-a sunat disperat: "opreste.....arde ceva dedesupt". :))

Referitor la "pielea" de pe scaune, la prima vedere pare foarte rezistenta si usor de intretinut, sa vedem in timp.......

Link spre comentariu

Cred ca tu parcasesi masina pe 3 ian in fata la minastirea Sinaia. Arata foarte bine, multi km inainte, fara probleme! :h5

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

Da, imi pare rau ca nu ne-am intilnit cind unul dintre noi era linga vreuna din masini.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare