croko Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 Salut tuturor, Ma bate gandul sa achizitionez un Cherokee 2.8 CRD cutie automata din 2009. In prezent am un Mitsubishi Outlander 2.0 diesel Imi place cum arata Cherokee, dar am o retinere pentru ca nu stiu nimic despre el. Sper sa ma ajutati voi aici. Consumul declarat este 11,7 urban si 7,5 extern. Cel real care este? Este o masina rezistenta? Ce probleme frecvente sunt intalnite? Ce costuri de intretinere are? Apreciez orice informatie si orice sfat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Sfat achizitie Cherokee KK 2.8 CRD Salut, specificatii functie de modelul pe care il doresti , gasesti aici: http://www.automobile-catalog.com/ Pentru probleme/impresii poti sa te "inspiri" din forumurile australiene la noi nu cred ca sunt foarte multe vandute pentru a-ti face o impresie despre acest model. Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Extremero Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 (editat) Re: Sfat achizitie Cherokee KK 2.8 CRD Eu am un Outlander 2.2 si un KJ de 2.8 automatic. :) Consumul mediu pe ultimii 9500km la KJ e de 14.19%. La Outlander media masurata pe ultimii 53.308km e de 10.74%. La ambele masini media e facuta prin metoda plin-plin (deci NU dupa computer de bord). Fara sa stiu prea multe despre KK, cred ca e mai capabil in offroad fata de Outlander dar in acelasi timp pe sosea bag mana in foc ca e mai 'caramida'. La fel, pun pariu ca va consuma semnificativ mai mult decat Outlanderul pe care il ai (cu motor 2.0 TDI). Impozitul anual pt 2.8 e vreo 1800 ron, daca ai masina pe firma. Acum doar tu poti decide ce si cum... fa un test drive cu un KK si vezi cum e fata de Outlander tinand cont de nevoile tale. (tinuta de drum, spatiu, confort, cum te simti in masina etc...) Editat Iunie 27, 2013 de Extremero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
croko Postat Iulie 7, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2013 Re: Sfat achizitie Cherokee KK 2.8 CRD multumesc pentru raspunsuri. voi sunteti amandoi posesorii de cherokee, chiar daca modelul anterior. Este o masina rezistenta? Ce slabiciuni are? Intretinerea cum e? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: Sfat achizitie Cherokee KK 2.8 CRD Salut , PArerea pe care o soliciti tu are o mare doza de subiectivism . Asa ca eu ii dau drumul: Eu persona sunt foarte multumit de masina , nu mi se pare o intretinere costisitoare daca stii de unde sa faci cumparaturile , altfel iti iei tepe cat cuprinde. Ca orice masina , trebuie sa o intretii cu ce trebuie si cand trebuie altfel cu siguranta incepi sa dai vina pe masina ca are slabiciuni , e proasta , etc. Poate ca mai are si mici hibe de conceptie dar daca esti atent la ea si ea este atenta la tine...... Asta e parerea mea. Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate