Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se poate calatori in rulota ?

u2_2

Postări Recomandate

Re: Se poate calatori in rulota ?

Pentru colegii rulotisti, o intrebare:

Se poate calatori in rulota ? Adica, de exemplu, sa fim 2 soferi la un drum lung, si unul sa poata dormi in timp ce celalalt conduce ?

NU se poate decat daca este Autorulota.... daca este rulota normala agatata de o alta masina si te prinde cu pasageri in ea esti pasibil FIX de DOSAR PENAL !!!

• Like 1

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu se poate, nici legal nici fizic. Senzatia de rau de mare este floare la ureche pe langa plimbarea in rulota..

Poti incerca o plimbare scurta in parcare, dar ia si o punga cu tine sa nu faci mizerie :grin:

• Like 2
Link spre comentariu

... daca este rulota normala agatata de o alta masina ...

Asa ma gandeam si eu, ca se aplica principiul de la remorci, unde la fel nu ai voie sa cari pasageri in remorca. Sunt, sau erau excluse pe vremuri remorcile speciale, adaptate pt pasageri, trase de tractoare si carau muncitori, aveau si un nume haios care-mi scapa acum.

Link spre comentariu

pe la noi ii zicem BEROLINA....,de la ce ii vine numele? habar nu am .

este interzis intradevar transportul unor pers.in rulota, eventual coopteaza-l pe BASE, asta nu are rau de mare.::ha

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

deci pt @u2_2 si pt altii dispusi sa faca greaseala asta :

- daca ne rezumam strict la RULOTE ( de vacanta, de inchetata, sau de fast food :P ) agatate de un autovehicul, NU POTI cara pasageri in ea .... nu este nici legal , nici prea confortabil ( asta doar daca nu sunt suficienti de beti ).

- daca insa detii o Autorulota ( i se mai spune si camper ) atunci, DA, poti cara pasageri in ea in limita numarului de locuri din talon...daca este de 6 locuri atunci poti cara inca 5 persoane pe langa sofer.... daca este de 6 locuri si ai 7+sofer ( deoarece autorulota este prevazuta cu 6 locuri de dormit, dar mai are si scaune pt sofer si pasager ... atunci e problem cu Legea si Organu' deoarece se considera ca transporti mai multe persoane decat este prevazut ... si iarasi Dosar Penal )

• Like 1

Link spre comentariu

Aratami si mie legea unde spune ca daca transporti mai multe persoane decat scrie in talon este dosar penal, sa nu facem confunzie intre contranventie si dosar penal..... Adica cand ai 4 persoane pe bacheta spate te opreste politistu si iti face dosar penal si iti anuleaza permisu?

suzuki vitara 1.6

suzuki kingquad 750

nissan patrol gr y61 3.0

Link spre comentariu

Aratami si mie legea unde spune ca daca transporti mai multe persoane decat scrie in talon este dosar penal, sa nu facem confunzie intre contranventie si dosar penal..... Adica cand ai 4 persoane pe bacheta spate te opreste politistu si iti face dosar penal si iti anuleaza permisu?

scuze acolo am confundat...daca cari mai multe e Contraventie :) ...mi se pare ca doar in caz de accident daca pateste careva ceva devine Dosar Penal.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare