Chopper Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Dupa ce am tot cautat variante de snorkel pentru Disco 1 la preturi rezon, m-am decis sa iau unul de la Gepetto de Disco 2. Toate bune si frumoase numai ca asa cum stim cu totii nu prea seamana. Sablonul bun de pus pe foc, de aceea nu pun poze cu multiplele gauri din aripa. Noroc ca mai am donatorul cu volan pe dreapta :grin:. Asa ca, i-am dat bice. Cu gauritul a mers cum a mers, dar cu tubulatura nu. Si de aici bubele. Dupa ce m-am google-it, am discutat cu hunii si cu haltii, m-am scarpinat si sus si jos, am gasit solutia, zic eu eleganta, ca oricum e improvizatie. Am luat racordul flexibil din tubulatura de la filtrul de aer de Disco 2, neste silicon, si zic eu ca mi-a cam iesit. Cam asa arata opera. Seara buna. Andrei. P.S. - sorry pentru ordinea in care s-au pus dar cred ca va dati seama. 1 Ride Free Die Free. A way of life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 (editat) Re: How to ... snorkel Disco 2 pe disco 1. I did it. Frumoasa traba....Felicitari!!! Ma pregatesc si eu de acelasi lucru... Nu prea am inteles ce este cu pop niturile in rest este clar, banuiesc ca ai dat si aripa jos.. A si o ultima intrebare brida de sus asa trebuie prinsa pe interior? eu ma gandeam ca o sa o pun doar pe exterirorul ramei negre de la marginea parbrizului. Ps. Pt ca ma pregatesc si eu de lucrare cam am o sa imi ia ca timp? Si daca gura de la aer trebuie orientata invers sau asa este corect? Ps 2 dl. Gepetto al meu cand vine???? Cel ce disco 1 cum am vorbit.. O sa va dau maine un mail ca reminder poate a venit deja si eu stau degeaba...:grin: Editat Iunie 26, 2013 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chopper Postat Iunie 27, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2013 (editat) Re: How to ... snorkel Disco 2 pe disco 1. I did it. Frumoasa traba....Felicitari!!! Ma pregatesc si eu de acelasi lucru... Nu prea am inteles ce este cu pop niturile in rest este clar, banuiesc ca ai dat si aripa jos.. A si o ultima intrebare brida de sus asa trebuie prinsa pe interior? eu ma gandeam ca o sa o pun doar pe exterirorul ramei negre de la marginea parbrizului. Ps. Pt ca ma pregatesc si eu de lucrare cam am o sa imi ia ca timp? Si daca gura de la aer trebuie orientata invers sau asa este corect? Ps 2 dl. Gepetto al meu cand vine???? Cel ce disco 1 cum am vorbit.. O sa va dau maine un mail ca reminder poate a venit deja si eu stau degeaba...:grin: Chestia cu niturile doar asa, ca sa ne facem o idee de care am folosit eu. Se pot pune si de 3,8 si de 4,8 iar lungimea depinde de ce placa folosesti la astuparea admisiei originale. Brida se prinde tot cu nituri pe rama caroseriei sa nu balangane sau sa vibreze. Are rol de sustinere. Ca si timp depinde: daca montezi unul de Disco 1 cam 3-4 ore daca ai tot ce iti trebuie (masina de gaurit, freze etc); daca montezi unul de Disco 2 NU TELUA DUPA SABLON !!!! O sa-ti faci sita aripa. Sunt patit. Am vorbit cu @discovery4x4 de pe forumul LROC iar el a pus cate un pic de vopsea pe suruburile de fixare ale snorkel-ului si ia iesit mai bine figura. Pentru varianta originala, uite aici: Capul snorkel-ului il poti monta cum vrei, si lateral daca ai chef. Daca circuli in zona cu mult praf e de preferat sa fie orientat inspre soate. Tu decizi. La @Gepetto sunt sanse mici sa primeasca de Disco 1. Am asteptat 1 an si pana la urma am ales varianta asta. Succes. Daca apar dificultati si te pot ajuta, cu placere. Editat Iunie 27, 2013 de Chopper Ride Free Die Free. A way of life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Re: How to ... snorkel Disco 2 pe disco 1. I did it. Multumesc foarte mult pentru precizari. Daca am nevoie si nu ma descur iti trimit un PM. Multumesc din nou, Razvan Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chopper Postat Iunie 28, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2013 Re: How to ... snorkel Disco 2 pe disco 1. I did it. Multumesc foarte mult pentru precizari. Daca am nevoie si nu ma descur iti trimit un PM. Multumesc din nou, Razvan Am uitat o chestie zic eu importanta. Unghiul de deschidere intre capota si parbriz este mai mare la Disco 2, asa ca ininte sa te apuci de gaurit cauta-i pozitia cea mai buna. O sa ai nevoie de inca o persoana sa te ajute. Unul din voi sa-l tina prins pe stalp si altul sa gaseasca un paralelism cat de cat cu aripa. Bafta. Ride Free Die Free. A way of life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 Re: How to ... snorkel Disco 2 pe disco 1. I did it. Multumesc frumos pentru info. Razvan Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate