Vizitator wolff Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 Buna seara si bine v-am gasit. Pe unii va stiu deja iar pe ceilalti......e timp sa ii cunosc si pe ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: Noroc Buna seara si bine v-am gasit. Pe unii va stiu deja iar pe ceilalti......e timp sa ii cunosc si pe ei. ok ...locatie masina, pasiuni...etc...let's mud and roll... a... :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: Noroc Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: Noroc bine ai venit !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: Noroc Bine ai venit! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: Noroc Bine ai venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 Re: Noroc :W :less :less It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 Re: Noroc sal"tare si bine ai venit :W baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Noroc Va multumesc mult pentru intampinare. Poze....am sa incerc sa pun desi nu prea stiu cum sa le urc. Masine e un PATROCLE de 2,8 din 1993 fara nimic special pus pe ea cu exceptia unei trape aftermarket pusa in Germania prin care ploua la fiecare intemperie nitel mai serioasa :grin: . Nu sunt eu vinovat de montarea acesteia si pana si la ei( nemti) sunt lepre :uameni care nu fac treaba cum trebuie. In rest , despre masina nu ar mai fi nimic important de spus in afara de faptul ca are 800k si merge bine. Doamne ajuta sa fie sanatoasa si in continuare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Noroc Bine ai venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Noroc :W :cl Iti dorim Km fara probleme :h5 Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Noroc Noroc si bine ai venit in club! :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate