Max Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 E cineva pe aici care reconditioneaza sei de motociclete? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 (editat) Re: E cineva care reconditioneaza sei de motociclete? E cineva pe aici care reconditioneaza sei de motociclete? Multumesc! te referi la tapiteria de piele si la buretele de sub ? ... am ei pe cineva care tapiteaza sei de motoare, volane si borduri si care lucreaza excelent :) Editat Iulie 1, 2013 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 1, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2013 Re: E cineva care reconditioneaza sei de motociclete? te referi la tapiteria de piele si la buretele de sub ? ... am ei pe cineva care tapiteaza sei de motoare, vilane si borduri si care lucreaza excelent :) Complet. Inclusiv structura metalica de baza trebuie reparata. E mancata de rugina intr-un loc. E vorba de o sa de la o Honda CB750K din 1980. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 Re: E cineva care reconditioneaza sei de motociclete? Complet. Inclusiv structura metalica de baza trebuie reparata. E mancata de rugina intr-un loc. E vorba de o sa de la o Honda CB750K din 1980. nu stiu... nenea asta e doar tapiter pe piele .... cred ca cel mai bine e sa iti refaca cineva partea metalica ( adica tu :) ) ... dupa care sa o trimiti sa ti-o imbrace in piele.... una peste alta: - volan de imbracat in piele ( inclusiv refacere umplutura , daca este din guma si se duce la desfacere ): 50 Euro ( pana la 70 Euro daca se vrea piele cu gaurele si cu cusaturi din piele...etc ) - bord masina de imbracat in piele: 70-80-100 Euro ( functie de suprafata , tip piele, numar de cusaturi ) Eu am imbracat acum 2 saptamani un volan + un bord de Wrangler YJ la el...lucrarea a fost executata excelent, pret 600 RON ( 225 volanul si 375 bordul ). pe nenea il chema Florin, si este din bucuresti, tel: 0768-646.266 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate