Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inchidere de bena Toyota Hilux model 2002-2005

sailor_x

Postări Recomandate

Salutam din nou !

Daca cu manualul de utilizare,intretinere,service etc...nu am gasit nici o rezolvare...nu pot sa cred ca nimeni din RO...care are astfel de agregat..nu-l detine...sau nu stie exact unde se poate gasi pe net...la fix...mi-am sfaramat creierii pe net..si nimic...te trimite sa te loghezi pe nu stiu unde...deci nebunie...poate stie careva vreun site...click...si se varsa cartea...in alta ordine de idei..poate stie cineva...cine face accesorii pt hilux la preturi romanesti...ceva portbagaje ...sau inchideri de bena din aluminiu gen MOUNTAIN TOP...si care pe site-urile de profil...se vand la 1300-1400 euro...preturi de Monaco...asteptam extragerile LOTO 6/49 ...sau daca nu am noroc...fac din lemn...ca mai sunt paduri ...inca !!! Toate cele bune si multumesc mult pt eventuale info !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: Inchidere de bena Toyota Hilux model 2002-2005

Cand aveam Mazda BT50, am rascolit si eu netul in cautarea vreunei firme din RO care sa produca hard-top din fibra de sticla la un pret rezonabil si nu am gasit decat o singura firma in Pitesti care facea fix doar pentru Toyota Hilux, motivul fiind acela ca doar pentru Hilux au matrita pe care si-au facut-o cand au avut o comanda mai mare......

Iar pretul mi s-a parut nesimtit : ~1500 euro, nevopsit ! N-am mai continuat cu alte intrebari......:uameni

Cat despre un manual al masinii, ai incercat la un service al reprezentantei Toyota ? Eu am intrebat la Mazda pe un sofer care era pe un BT50, masina de interventie, si omul a fost dragut si mi-a dat gratis manualul desi m-am oferit sa i-l platesc cat cere el.......

Aici ai cautat....?

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72859-Manuale-de-service-Toyota

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Re: Inchidere de bena Toyota Hilux model 2002-2005

Salutam din nou !

Multumesc mult de info....am lipsit un pic de pe pamant...ceva luni...si nu am avut acces la net...am reusit sa gasesc un manual si sa fac o copie...este gasit si un capac de bena...bullbar...urmeaza a fi montate..inca sunt in cautarea unui portbagaj ceva solid gen ARB....firmele cer ceva de genul 700-1000 euro pt cateva tevi indoite...asa ca speram sa-l facem la noi in batatura...si sa vedem un kit de inaltare..iar daca stie cineva prin tara vreun atelier care se pricepe la inaltat si alte accesorii pt modelul asta...da-ti un claxon ! Toate cele bune...orice sfat e binevenit !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare