jighi Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Problema ar fi cam asa...am cuplat prima data ,,a mers si a sarit brusc..dupa acea nu am mai putut cupla deloc.....a mai patit cineva,,se repara buba? Sau daca are cineva de vanzare...:tk URGENT..... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 (editat) Re: grand 5.9 probleme in greu.... :old Editat Iulie 4, 2013 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Re: grand 5.9 probleme in greu.... Probabil joc mare in timonerie, de la maneta (comanda) din cabina pana la levierul mic (executorul) de pe cutia de transfer. Tu dai comanda, dar executorul nu simte cursa. Am mai vazut acest simptom la Jeep. Simple :-) Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Iulie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2013 Re: grand 5.9 probleme in greu.... Probabil joc mare in timonerie, de la maneta (comanda) din cabina pana la levierul mic (executorul) de pe cutia de transfer. Tu dai comanda, dar executorul nu simte cursa. Am mai vazut acest simptom la Jeep. Simple :-)[/QUOT inca nu am verificat dar iau in calcul...:wink: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Re: grand 5.9 probleme in greu.... Probabil joc mare in timonerie, de la maneta (comanda) din cabina pana la levierul mic (executorul) de pe cutia de transfer. Tu dai comanda, dar executorul nu simte cursa. Am mai vazut acest simptom la Jeep. Simple :-)[/QUOT inca nu am verificat dar iau in calcul...:wink: eventual daca iti trebuie vreo piesa da un semn ca poate te pot ajuta a se intelege ca nu ma ocup de dezmembrari sau afaceri cu piese ci doar am inca o masina de piese pe care am luat-o ca moft si ca ma tenta pe mine sa fac ceva din ea iar daca vreo piesa e disponibila sau exista pe masina ajut pe cine are nevoie daca si mai ales cand si cum se poate. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 5, 2013 Partajează Postat Iulie 5, 2013 Re: grand 5.9 probleme in greu.... Ar fi bine sa verifici sa nu ai cumva rupt vreun suport de prindere la motor sau cutie, moment in care iti sare sau nu cupleaza. Si eu am aceeasi problema. ICca nu se "aliniaza" bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Iulie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2013 Re: grand 5.9 probleme in greu.... eventual daca iti trebuie vreo piesa da un semn ca poate te pot ajuta a se intelege ca nu ma ocup de dezmembrari sau afaceri cu piese ci doar am inca o masina de piese pe care am luat-o ca moft si ca ma tenta pe mine sa fac ceva din ea iar daca vreo piesa e disponibila sau exista pe masina ajut pe cine are nevoie daca si mai ales cand si cum se poate. te contactez sigur saptamana aviatoare...:wink: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Iulie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2013 Re: grand 5.9 probleme in greu.... Ar fi bine sa verifici sa nu ai cumva rupt vreun suport de prindere la motor sau cutie, moment in care iti sare sau nu cupleaza. Si eu am aceeasi problema. ICca nu se "aliniaza" bine adica e rupta in pupaza....:ha: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: grand 5.9 probleme in greu.... adica e rupta in pupaza....:ha: Ai rezolvat problema? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat August 16, 2013 Autor Partajează Postat August 16, 2013 Re: grand 5.9 probleme in greu.... masina nu mai e la mine...probabil ca o sa schimbe reductorul... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate