Maria Daniela Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Sunt proprietara unui RR P38 fabricat in anul 1999. La inceputul saptamanii am dus masina la un mecanic sa-i faca revizia. Dupa o atenta verificare s-a constatat ca bucsile bratului radius (cod produs ANR3332) sunt uzate, evident am dat comanda de 2 seturi noi. La montaj mecanicul nu a putut monta bucsile deoarece firma DELPHI (producatorul din Romania) are la produsele sale corespondente codului original un diametru exterior de 61,5 mm iar bucsile achizitionate avand 62,17 mm. Locasul din bratul radius are un diametru de 60 mm. Bucsa scoasa din bratul cu pricina are un diametru de 60,14 mm. Va rog sa imi spuneti cum se poate rezolva aceasta problema, evident am dus inapoi la magazin bucsile ambalate in cutiile originale. Poate printre posesorii de RR sau pasionatii de mecanica s-a mai intamplat un asemenea incident, va rog sa ma informati daca este normal sa fie asa sau trebuie o presa sofisticata care sa impinga bucsile. Din pacate singurul producator care avea pe stoc, cu livrare rapida era la acel moment DELPHI. Va multumesc si astept sfaturile dumneavoastra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Re: Probleme set bucsi brat radius, cod ANR3332 Pune o poza te rog cu bratul respectiv. Si ma intereseaza dimensiunile astea: 1.Diametru total ...am vazut ca 60 mm parca 2.Grosime bucsa 3.Gaura interioara (diametru) :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maria Daniela Postat Iulie 8, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2013 Re: Probleme set bucsi brat radius, cod ANR3332 Va multumesc, pentru sfaturi. Mecanicul a gasit solutia cu numai 140 lei, in total. In pret sunt incluse 4 x bucsi ANR3332, suruburile si piulitele (cate 4 bucati) si bucsile spate brat radius. Incredibil! Pe original numai bucsile radius fata arau (4 bucsi) 135 lei, 25 lei/buc surubul, etc.. Am rezolvat problema si maine am masina GATA. Stiam eu ca romanul este un smart brain. Inca odata multumesc celor care mi-au oferit sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
babyzulu Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 Re: Probleme set bucsi brat radius, cod ANR3332 Va multumesc, pentru sfaturi. Mecanicul a gasit solutia cu numai 140 lei, in total. In pret sunt incluse 4 x bucsi ANR3332, suruburile si piulitele (cate 4 bucati) si bucsile spate brat radius. Incredibil! Pe original numai bucsile radius fata arau (4 bucsi) 135 lei, 25 lei/buc surubul, etc.. Am rezolvat problema si maine am masina GATA. Stiam eu ca romanul este un smart brain. Inca odata multumesc celor care mi-au oferit sfaturi. Buna ziua. Puteti sa-mi spuneti va rog daca va mai amintiti de unde a fost achizitionat setul de bucsi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate