Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Faruri Pajero - de pe stanga pe dreapta

Hans

Postări Recomandate

Am cautat in forum dar nu am gasit informatia de care am nevoie.

Mai precis, pentru inmatricularea in RO a unui Pajero din UK, volan pe partea dreapta, stiu ca este necasar inlocuirea farurilor.

Ma intereseaza daca farurile de Pajero MK2 SWB din 94 - cele rotunde - pot fi reglate sa bata pe stanga sau pe dreapta sau daca trebuiesc inlocuite.

Daca e necesar sa fie inlocuite, aceste faruri rotunde sunt puse si pe masini cu volan pe stanga? Se gasesc la dezmembrari, pot fi cumparate noi sau exista vreu producator aftermarket ? E necesara inlocuirea lor cu faruri pentru Pajero LWB - acelea patrate ?

Sunt necesare alte modificari la faruri ?

Multumesc

Editat de Hans
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Faruri Pajero - de pe stanga pe dreapta

Salut, toata treaba sta in lentila si/sau in oglinda farului. Tu poate ca le poti regla, dar tot nu vor fi accepate.

Intr-adevar acum realizez ca lwb cu faruri rotunde nu am mai vazut... (mi-ai dat o idee :grin:) dar nu are nici o legatura caroseria cu modelul de far. Oricum difera mult masca aia pe care se prind farurile (unele sunt scobite altele decupate) asa ca nu prea poti sa pui faruri patrate. Gasesti faruri rotunde aftermarket sau sh. Imprumuta niste faruri de la cineva sau daca iei de la dezmembrari, vezi cu ochii tai masina ca sa nu ai surpize sa fie tot de Anglia.

Link spre comentariu

Exista in Europa mk2 SWB cu faruri rotunde ?

Trebuie sa recunosc ca initial mi s-a parut o intrebare tampita... dar am mai cautat si intr-adevar (cel putin la vanzare) nu exista nici un swb cu volan pe stg si faruri rotunde :ang3 Insa am vazut pe un site dedicat Pajero ca s-ar potrivi faruri de Defender. Daca poti sa afli dimensiunile ar fi super... Dar farurile de pe mk1 nu merg oare?? Alea sunt mai usor de gasit..

Link spre comentariu

Din cate stiu sunt rotunde de 7" ce se potrivesc atat la seria 1 cat si la unele din seria 2. Pe ebay sunt de vanzare noi, la preturi nu prea mari. Tot acolo am vazut ca aceleasi de 7" se vand pentru ambele tipuri (plus alte masini).

Vezi pe http://www.unixauto.ro Cauta pentru un Pajero mk1. Sunt si poze.

Editat de vas_adam2000
Link spre comentariu

Am mai invatat ceva despre Pajero.. :ha:

Oricum mi s-a incoltit ideea... cand o sa ma plictisesc tare si o sa am niste banuti in plus, o sa-i schimb fata lui Bismarck.. lwb cu rotunde in fata :grin:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Astazi am montat farurile noi, au fost pana la urma 220 Ron ambele, producator Bosch

Multumesc vas_adam2000 pentru info

Editat de Hans
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare