Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schema electrica KDJ120

radui

Postări Recomandate

Re: Schema electrica KDJ120

uite de asta toate masinile romanesti sint "tiganite" la instalatia electrica. scuze, dar chiar ma intrebam de ce am avut ghinion numai de masini cu probleme la electrica.

de ce nu faci altceva: trage 1 fir de la baterie, prin siguranta si dupa normele de electrica. scoate firul de + de la borna brichetei. pune noul fir. documenteaza operatiunea si atasaza schema la cartea masinii sau undeva. cind vei vinde masina, spune-i viitorului proprietar ce ai facut si cum poate anula, in caz ca doreste. eu asa as proceda.

n-as mai cumpara o masina care are o tona de fire, toate negre si toate taiate si innadite.

poti descarca manulaul de aici

Editat de air_wolf

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru manual, intradevar imi confirma ca pe acel releu e doar instalatia pentru "prizele de putere".

M-am gandit si la solutia a doua - sa trag fire de la baterie si sa instalez o noua priza, dar imi pare o solutie mai curata sa refolosesc instalatia existenta.

TLC KDJ120
Link spre comentariu

cu placere

1 singur fir trebuie. masa o ai deja

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare