radui Postat Iulie 8, 2013 Partajează Postat Iulie 8, 2013 Are cineva o schema electrica pentru 120? Vreau sa pun priza din portbagaj pe baterie. Acum e pe contact Am gasit releul dar vreau sa vad ce circuite mai trec pe acolo. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 8, 2013 Partajează Postat Iulie 8, 2013 (editat) Re: Schema electrica KDJ120 uite de asta toate masinile romanesti sint "tiganite" la instalatia electrica. scuze, dar chiar ma intrebam de ce am avut ghinion numai de masini cu probleme la electrica. de ce nu faci altceva: trage 1 fir de la baterie, prin siguranta si dupa normele de electrica. scoate firul de + de la borna brichetei. pune noul fir. documenteaza operatiunea si atasaza schema la cartea masinii sau undeva. cind vei vinde masina, spune-i viitorului proprietar ce ai facut si cum poate anula, in caz ca doreste. eu asa as proceda. n-as mai cumpara o masina care are o tona de fire, toate negre si toate taiate si innadite. poti descarca manulaul de aici Editat Iulie 8, 2013 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Iulie 9, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2013 Re: Schema electrica KDJ120 Multumesc pentru manual, intradevar imi confirma ca pe acel releu e doar instalatia pentru "prizele de putere". M-am gandit si la solutia a doua - sa trag fire de la baterie si sa instalez o noua priza, dar imi pare o solutie mai curata sa refolosesc instalatia existenta. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 9, 2013 Partajează Postat Iulie 9, 2013 Re: Schema electrica KDJ120 cu placere 1 singur fir trebuie. masa o ai deja The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate