Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Fara aftermarket????

EDI OPREA

Postări Recomandate

S-ar parea ca de astazi a intrat in vigoare,la nivel european, o hotarare prin care este interzisa comercializarea elementelor de caroserie (capote,aripi,bare protectie,usi,oglinzi,geamuri,elemente optice,etc.) aftermarket.

Cativa importatori mari deja au oprit comercializarea acestor repere.

Exemplu: bara fata aftermarket golf din 1995 = 105lei

bara fata originala golf din 1995 = 815lei

Ce parere aveti?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Fara aftermarket????

Cred ca o astfel de hotarare ar incalca principiul liberei concurente.

Poate este vorba despre produsele neomologate ?

Din ce scrie aici, eu asa inteleg:http://lege5.ro/Gratuit/gm3tembwgu/legea-nr-218-2013-pentru-modificarea-si-completarea-ordonantei-guvernului-nr-80-2000-privind-omologarea-si-certificarea-produselor-si-materialelor-de-exploatare-utilizate-la-vehiculele-rutiere-precum-

• Like 1

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

S-ar parea ca de astazi a intrat in vigoare,la nivel european, o hotarare prin care este interzisa comercializarea elementelor de caroserie (capote,aripi,bare protectie,usi,oglinzi,geamuri,elemente optice,etc.) aftermarket.

Cativa importatori mari deja au oprit comercializarea acestor repere.

Exemplu: bara fata aftermarket golf din 1995 = 105lei

bara fata originala golf din 1995 = 815lei

Ce parere aveti?

Te rog da-ne si sursa informatiei.

Ai fi uimit sa vezi cate produse contrafacute sunt pe piata, cu omologari la misto(false).

4x4
Link spre comentariu

Se pare ca legea se refera intradevar la produsele fara licenta de la producator, sau cu licenta falsa(benefic pentru toata lumea).

Sunt intradevar cativa importatori care au decis sa opreasca de la comercializare,temporar,pana la lamurirea situatiei, elementele de caroserie a.m.

Link spre comentariu

In acest moment niciun importator mare din ROMANIA nu vinde caroserie aftermarket.

Mi-e greu sa cred ca toti vindeau produse contrafacute.

Informatia este FALSA!

Astazi am comandat elemente de caroserie de la 3 importatori/distribuitori diferiti, si nu au fost probleme.

Dupa ce am citit ce ai scris tu, am sunat sa intreb. Este adevarat ca au oprit de la comercializare o parte din produse, in special din China si Turcia pentru care aveau suspiciuni ca producatorii nu au omologarile si agreerile europene. Atat.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Au oprit pe naiba ...in continuare se comercializeaza ... de toate natiile ... Astia cu legea si piesele sunt ca aia cu legea si inmatriculatu pe BG ... e imoral, injust etc ...dar se poate! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Singura diferenta majora aparuta in legea asta este ca se schimba incadrarea juridica la nerespectarea prevederilor.

" Art. 63. -

Nerespectarea prevederilor art. 52 lit. g) constituie infracţiune şi se pedepseşte potrivit prevederilor art. 90 alin. (1) din Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, republicată, cu modificările ulterioare."

La prima vedere este un pas intr-o directie buna.

4x4
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare