Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Servodirectie !

Blaga Sergiu

Postări Recomandate

Re: Servodirectie !

Si ce e de facut in acest caz? :D

Întinderea ei, cu ajutorul întinzătorului, dar asta ca o soluție de compromis, de prelungire a agoniei, pentru că dacă patinează (mai ales dacă a patinat mult), nu mai e bună, înlocuirea ei cu alta nouă, ar fi cea mai bună variantă.:h5

Numai bine!

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si ce e de facut in acest caz? :D

Daca patineaza cureaua si totul e bun pe acolo, ori inceci s-o intinzi, ori o schimbi. e bine de verificat de ce anume patineaza, poate fi blocata una din fuliile pe care circula acea curea si in acest caz trebuie sa vezi de ce e blocata acea fulie.

O alta cauza a manifestarii pe care o descrii, poate fi pompa servo care are "un inceput de sfarsit"... si atunci trebuie schimbata.

Fiecare cauza in parte, poate fi insotita de "zgomote" specifice, un mecanic cinstit ti-ar putea spune extrem de repede atat care ar putea fi cauza cat si modalitatea de remediere.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

salut

am o problema cam asemanatoare cu servodirectia ...poate ma poate ajuta cineva ...

am intrat cu masina intr o balta dupa ploaie si cred ca a ajuns apala cureaua care invarte alternatorul si pompa servodirectiei si s a blocat volanul timp de o secunda sau mai putin ...am repetat miscare turnand apa pe curea si la fel se opreste tot ansamblul...e normal?

am schimbat cureaua cu una noua si pompa de serva cu una SH ...problema se mentine

ce e de facut?

Link spre comentariu

salut

am o problema cam asemanatoare cu servodirectia ...poate ma poate ajuta cineva ...

am intrat cu masina intr o balta dupa ploaie si cred ca a ajuns apala cureaua care invarte alternatorul si pompa servodirectiei si s a blocat volanul timp de o secunda sau mai putin ...am repetat miscare turnand apa pe curea si la fel se opreste tot ansamblul...e normal?

am schimbat cureaua cu una noua si pompa de serva cu una SH ...problema se mentine

ce e de facut?

intinde cureaua cum trebuie

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Salutaree !! revin si eu cu noutati, nu pompa era de vina ci cauciucurile !! De cand a cumparat tata masina, de un an, masina era dotata cu 205/70/15 , iar acum de 3 saptamani le-a schimbat cu 195/80/15, masina comportandu-se mult mai bine, si merge si servo !!

Link spre comentariu

Salutaree !! revin si eu cu noutati, nu pompa era de vina ci cauciucurile !! De cand a cumparat tata masina, de un an, masina era dotata cu 205/70/15 , iar acum de 3 saptamani le-a schimbat cu 195/80/15, masina comportandu-se mult mai bine, si merge si servo !!

Raman totusi la parerea mea, ar trebui urmarita pompa servo. Nu este o diferenta atat de mare intre cele doua dimensiuni incat sa afecteze o pompa in mintile ei.

• Like 1

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare