Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MIO C 250?

thunder rock

Postări Recomandate

Vreau sa cumpar un GPS....deh concediile in strainatate sunt un motiv...m-am orientat la acest model care mi sa parut o achizitie buna la 549 lei cu Europa full.Ce parere aveti?
I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MIO C 250?

Daca vrei numai GPS de asfalt, e OK, iGo ala e chiar fain ca soft si e in continua actualizare. Daca vrei si offroad, e bine sa te redirectionezi, ca nu poti pune si alte softuri pe el. De eexemplu nu poti beneficia ceva de gen Ozi-Explorer pentru uz offroad. Mergi mai degraba pe un PDA cu GPS, asta iti da posibilitati mai bune. Si ca sa fiu si mai complet, iti recomand sa nu te zgarcesti (ca mine) si sa-ti iei un Mio P550 (nu P 350) sau similar, care are Bluetooth si wireless, ca iti da niste functii in plus care pot sa-ti prinda foarte bine cand nu ai un laptop la indemana. Eu sufar ca nu am luat modelul cu wireless, ca mi-ar prinde foarte bine deseori.

Samurai incepator
Link spre comentariu

In plus ai grija ca nu are europa full ci doar major routes of europe. Adica drumurile principale, fara detalierea oraselor. Dar asta se poate pune ulterior dar numai prin dedblocarea aparatului.

Daca nu vrei sa te complici, ia unul cu europa full (parca 30e in plus).

:cl

Link spre comentariu

Da.... ms pentru sfaturi dar bugetul fiind mai redus am optat in final pentru un P350....dar nu am harti ,soft...niente.La banii pe care i-am dat pe el ar fi chiar culmea Acum ...daca plec in Grecia Via Bulgaria...de unde iau harti? Mai precis Romania Bulgaria Grecia asta sa nu ajung prin Irak pe undeva :grin: Si normal varianta cea mai ieftina de harti ca sa zic altfel :)

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane
Link spre comentariu

Am I-Go2006 c rackuit dar nu stiu cum sa-l dau, ca e 1G. Ar trebui sa gasesti iGo chiar mai nou pe ODC sau pe Torrente, colegul meu de acolo l-a luat. Ozi iti dau eu cu harti cu tot. Comunicam mai bine pe YM, e mai expeditiv. f_zoltan

Samurai incepator
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare