Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sondaj de opinie pentru utilizatorii forumului - Credeti ca ar fi necesara o schimbare de design a forumului?

Max

Sondaj de opinie pentru utilizatorii forumului - Credeti ca ar fi necesara o schimbare de design a forumului?  

55 membri au votat

1. 1. Sondaj de opinie pentru utilizatorii forumului - Credeti ca ar fi necesara o schimbare de design a forumului?

• Da, ar fi interesanta o reimprospatare.
      7
    • 2. Nu, consider ca e ok asa cum e
      48

Postări Recomandate

Re: Sondaj de opinie pentru utilizatorii forumului - Credeti ca ar fi necesara o schimbare de design a forumului?

De ce sa mergi la mecanic daca masina nu e stricata?

Off-toppic:Poate pentru un upgrade?

On ...daca modificarile sunt necesare sau aduc o imbunatatire majora da ...sustin si ideea lui Yonut + ca ar merita alocati si cei 2% (voluntar desigur) de cine considera de cuviinta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 95
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Sondaj de opinie pentru utilizatorii forumului - Credeti ca ar fi necesara o schimbare de design a forumului?

Cred ca mai degraba incerci sa ajungi la Mica Publicitate pentru ca eu n-am vazut nici un pm de la tine si banui ca nici Max.......

In sfarsit.......Care-i baiul ?

Link spre comentariu

ar fi ok daca ar fi o sectiune de contact ...de mai multa vreme incerc sa dau de un administrator

ar fi ok daca ar fi o sectiune de contact ...de mai multa vreme incerc sa dau de un administrator

in rest nu consider ca ar fi nevoie de schimbari majore

am nevoie de ajutor....imi dispar mesajele si nu pot sa postez anunturi...eu m-am angajat la aceasta firma ca sa promovez diferite masini si piese...ma tot chinui de cateva zile....fac diferite comentarii ajung la 18 si la un momendat am doar 13 eu nu mai inteleg nimik cred ca am sa renunt la acest site ca este aberant

am nevoie de ajutor....imi dispar mesajele si nu pot sa postez anunturi...eu m-am angajat la aceasta firma ca sa promovez diferite masini si piese...ma tot chinui de cateva zile....fac diferite comentarii ajung la 18 si la un momendat am doar 13 eu nu mai inteleg nimik cred ca am sa renunt la acest site ca este aberant

exact asta vreau sa ajung la mica publicitate dar mi se pare aiurea...nu exista o varinta platita in acest sens ca nu stiu ce pm sa dau si unde eu vreau doar sa postez anunturi

Editat de atar
Link spre comentariu

Aberant este faptul ca n-ai citit cu atentie Regulamentul forumului pentru ca altfel ai fi inteles ca scopul acestui forum nu este o platforma de Mica Publicitate, asa cum iti imaginezi tu......

Postarile tale au fost sterse de mine si de colegii mei pentru ca nimeni de pe acest forum nu agreeaza postarile de umplutura cum au fost ale tale, gen "frumoasa masina, bafta in continuare, etc" si din care s-a vazut clar ca urmareai doar sa-ti pui Nissanul la vanzare !

...Si nici macar regulile privind anunturile de la Mica Publicitate nu te-ai sinchisit sa le respecti : ai pus un anunt aiuristic de Cumparare, iar cel de vanzare al Nissanului ti-a fost sters pentru lipsa datelor de contact !!

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80329-cumpar-jeep-uri-nissan

...Inclusiv postarea ta anapoda de pe topicul de prezentare a membrilor ti-am mutat-o aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=907009#post907009

Editat de Astral
Link spre comentariu

ca imbunatatire as veni cu ideea de a insera in forum api-ul de la tapatalk. cred ca sunt destui care au mobile "smechere" si au instalat tapatalk pe telefon.

cine nu stie ce e tapatalk, este o aplicatie de telefon (IOS si Android) care se conecteaza la forumurile care au acel API si iti actualizeaza daca e necesar toate temele unde ai postat. sper ca m-am facut inteles, daca nu, imi cer scuze din inainte.

Editat de geticul
Link spre comentariu

ca imbunatatire as veni cu ideea de a insera in forum api-ul de la tapatalk. cred ca sunt destui care au mobile "smechere" si au instalat tapatalk pe telefon.

cine nu stie ce e tapatalk, este o aplicatie de telefon (IOS si Android) care se conecteaza la forumurile care au acel API si iti actualizeaza daca e necesar toate temele unde ai postat. sper ca m-am facut inteles, daca nu, imi cer scuze din inainte.

Sincer tot n-am inteles exact ce face aceasta aplicatie. In ce sens actualizeaza temele unde ai postat? Care ar fi mai concret scopul aplicatiei?

Link spre comentariu

in rest nu consider ca ar fi nevoie de schimbari majore

exact asta vreau sa ajung la mica publicitate dar mi se pare aiurea...nu exista o varinta platita in acest sens ca nu stiu ce pm sa dau si unde eu vreau doar sa postez anunturi

Adresa de contact este office@club4x4.ro

Acolo trimiti nelamuririle tale.

Cred ca ti-a explicat Astral suficient de bine cum sta treaba cu regulile pe aici.

Ideea e ca daca vrei sa utilizezi forumul pentru activitati comerciale, asta se poate face numai pe baza unui contract de publicitate. Conditiile le primesti pe email daca le soliciti.

Link spre comentariu

.... ar merita alocati si cei 2% (voluntar desigur) de cine considera de cuviinta.

Niciodata.

De platit aici platesc doar cei care fac activitati comerciale prin intermediul forumului.

Link spre comentariu

Sincer tot n-am inteles exact ce face aceasta aplicatie. In ce sens actualizeaza temele unde ai postat? Care ar fi mai concret scopul aplicatiei?

aplicatia se conecteaza in permanenta la toate forumurile unde esti inregistrat si care au acel API conectat la forum. Astfel esti anuntat imediat daca cineva a postat intr-o tema care te intereseaza.

Acum nu stiu daca e cu bani sa folosesti acel API.

siteul se gaseste aici:http://tapatalk.com/activate_tapatalk.php

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

aplicatia se conecteaza in permanenta la toate forumurile unde esti inregistrat si care au acel API conectat la forum. Astfel esti anuntat imediat daca cineva a postat intr-o tema care te intereseaza.

Acum nu stiu daca e cu bani sa folosesti acel API.

siteul se gaseste aici:http://tapatalk.com/activate_tapatalk.php

In tot incercat sa instalez aceasta aplicatie dar, imi pare rau sa o spun, cred ca e o porcarie.

Desi am respectat instructiunile, nu pot sa o fac sa mearga.

Link spre comentariu

Eu o am instalata si merge ok.

Am dat parca 4 sau 5 lei, nu mai tin minte, oricum putin.

Sunt conectat cu aplicatia asta si la forum clubford si la jeepromania si la un forum american dedicat jeep. Le gestioneaza pe toate 3 dar nu este acelasi lucru cu formatul web. Pentru un utilizator e ok, dar pentru moderare, la volumul de aici, formatul web e sfant.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

mie mi se pare foarte placut aspectul forumului si pe langa asta e foarte bine organizat cred. sunt activ pe mai multe forumuri si am fost de-a lungul anilor si eu sunt foarte multumit de fundalul negru cu scris alb, mi se pare foarte odihnitor si usor de citit sau urmarit topicuri/subiecte lungi. as pastra in special culorile.

Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000
Link spre comentariu

Cind intru pe forum din browserul ios imi apare o notificate cum ca forumul e in tapatalk acum, insa nu reusesc sa il gasesc in searchul din tapatalk. Ma poate ajuta cineva care a reusit sa-l gaseaca, va rog? Multumesc!

Editat de georgei23
Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Aceeasi problema o am si eu, nu gasesc forum-ul in tapatalk. Am dat search dupa search si nimic.

Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994

Link spre comentariu

Aceeasi problema o am si eu, nu gasesc forum-ul in tapatalk. Am dat search dupa search si nimic.

Lucram la problema asta. Inca astept niste raspunsuri de la cei de la Tapatalk.

Link spre comentariu

Atunci mai asteptam.

Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Niciodata.

De platit aici platesc doar cei care fac activitati comerciale prin intermediul forumului.

Ideea cu cei 2% nu vad de ce nu e acceptata -( nu ca spaga sau favor si clar ca nu ca plata sau taxa de utilizare a forumului)...ci pur si simplu ca donatie...cunosc multi oameni din afara fenomenului de OfR. care habar nu au ce sa faca cu cei 2%(de multe ori nu fac nimic)...printre care si eu...si bucuros ii dau C4x4 decat unei fundatii sau orice ong unde nu am certitudinea ca sunt folositi cum trebuie(la stat nici atat...singura alternativa e SMURD)...cel putin aici pe forum daca pot ajuta cu 0.001% eu ii cedez bucuros in favoarea C4x4...ca in timp modificari si retusari la site sunt de facut ...si nu-s moka.

Si sa fiu on topic...ori am setat gresit ori nu avem ''sent mail's''...adica de cate ori vreau sa vad ce mesaj privat am trimis,...nu am aceasta optiune...si mai rau nu pot trimite poze pe PM...dar asta parca s-a mai discutat.

Link spre comentariu

Gnok :

Panou utilizator - verifica in stanga la "My seetings" / Editare optiuni daca ai bifat "Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default"

Apoi ar trebui sa le vezi pe cele trimise in folderul "Mesaje trimise".

Link spre comentariu

nu cred ca trebuie schimbat , este foarte usor de accesat si are o prezentare foarte frumoasa!

emyg :id
Link spre comentariu

Cred ca este foarte buna forma in care se prezinta site-ul la ora actuala. Are un acces rapid la subiectele care prezinta interes, pe lateral site de publicitate la care ma dai cate un click si de curiozitate sa vezi ce ofera

Link spre comentariu

Ideea cu cei 2% nu vad de ce nu e acceptata -( nu ca spaga sau favor si clar ca nu ca plata sau taxa de utilizare a forumului)...ci pur si simplu ca donatie...cunosc multi oameni din afara fenomenului de OfR. care habar nu au ce sa faca cu cei 2%(de multe ori nu fac nimic)...printre care si eu...si bucuros ii dau C4x4 decat unei fundatii sau orice ong unde nu am certitudinea ca sunt folositi cum trebuie(la stat nici atat...singura alternativa e SMURD)...cel putin aici pe forum daca pot ajuta cu 0.001% eu ii cedez bucuros in favoarea C4x4...ca in timp modificari si retusari la site sunt de facut ...si nu-s moka.

Si sa fiu on topic...ori am setat gresit ori nu avem ''sent mail's''...adica de cate ori vreau sa vad ce mesaj privat am trimis,...nu am aceasta optiune...si mai rau nu pot trimite poze pe PM...dar asta parca s-a mai discutat.

Salut.Ai putea sa donezi cei 2% unui copil bolnav.

uite

http://raducu.ro/?page_id=604

Link spre comentariu

Poate ar fi util ca posturile necitite sa fie marcate altfel.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare