Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sondaj de opinie pentru utilizatorii forumului - Credeti ca ar fi necesara o schimbare de design a forumului?

Max

Sondaj de opinie pentru utilizatorii forumului - Credeti ca ar fi necesara o schimbare de design a forumului?  

55 membri au votat

1. 1. Sondaj de opinie pentru utilizatorii forumului - Credeti ca ar fi necesara o schimbare de design a forumului?

• Da, ar fi interesanta o reimprospatare.
      7
    • 2. Nu, consider ca e ok asa cum e
      48

Postări Recomandate

• Răspunsuri 95
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Sondaj de opinie pentru utilizatorii forumului - Credeti ca ar fi necesara o schimbare de design a forumului?

Sa ramana asa cum este :wink: .

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sondaj de opinie pentru utilizatorii forumului - Credeti ca ar fi necesara o schimbare de design a forumului?

Foarte bine asa cum este.

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Salut,

Mesajele necitite sa fie marcate , cum azis XTra. In restse va isca zapaceala daca schimbati ceva. Este bine asa cum e.

Link spre comentariu

Fratilor, Mesaje noi ala ma sparge la ochi de numa'! Mai bine lasati-l cum a fost pe alb si cu bold, ca era super ok. :)

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Lucram la problema asta. Inca astept niste raspunsuri de la cei de la Tapatalk.

Ce anume nu merge sau nu se poate implementa? Poate putem gasi o solutie pe alte forumuri care folosesc vBulletin 4.2.x.

Eu am incercat cu Tapatalk 4 si tot nu merge, zice forum not available cand dau Open in App.

:jp1
Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

Ok deci, vBulletin® Version 4.2.0 este inapoi la treaba. Recomandat este sa nu se faca upgrade la versiunea 5.x.x incat multi se plang de probleme.

Acum intrebarea ramane: avem un link cu domeniul alternativ unde este forumul pe interfata noua, sa putem face backup la toate postarile din ultima luna?

Aveti nevoie de ajutor cu experimentarea si testarea? Cred ca exista multi doritori sa ajute, ca sa iasa o treaba cat mai buna.

• Like 1
Link spre comentariu

.......sa putem face backup la toate postarile din ultima luna?

Poţi să detaliezi pentru toţi cum se va putea face back-up-ul, atunci când va exista posibilitatea?

Mulţam anticipat.

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Ok deci, vBulletin® Version 4.2.0 este inapoi la treaba. Recomandat este sa nu se faca upgrade la versiunea 5.x.x incat multi se plang de probleme.

Acum intrebarea ramane: avem un link cu domeniul alternativ unde este forumul pe interfata noua, sa putem face backup la toate postarile din ultima luna?

Aveti nevoie de ajutor cu experimentarea si testarea? Cred ca exista multi doritori sa ajute, ca sa iasa o treaba cat mai buna.

Nu vom face update la 5.x.x

Astept acum de la cei de la gazduire sa imi spuna unde e pus si cum avem acces la continutul postat in forumul nou ca sa luam de acolo ce avem nevoie.

Am nevoie de ajutor si e binevenit.

Multumim.

Link spre comentariu

Max, să-ţi schimbi motto-ul..... :ooo

Scuze, dar n-am putut să mă abţin....:be

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

http://forum2.club4x4.ro

Aici aveti "vechea" versiune. Avem doua zile la dispozitie ca sa copiem mesajele noi de acolo asa ca va rog sa verificiati ultimele voastre postari sa le copiati si sa le actualizati aici. Practic acum forumul e dublat si ocupam un spatiu mare pe server.

Asta e zona de mica publicitate:

http://forum2.club4x4.ro/forum/9-mica-publicitate/

Link spre comentariu

Multumesc Max ca ne-ai adus inapoi forumul cel drag. Sunt "nescris" de o luna.

• Like 1

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Ok, eu mi-am actualizat thread-ul, copy/paste la mesaje si atasat din nou pozele, nu e asa greu, doar atentie la limita de 30 sec intre postari :grin:

Link spre comentariu

home sweet home. ah ce bine e din nou acasa :)

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Pentru o secunda ma pierdusem, nu am mai recunoscut forumul :ha:

:tk

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare