Max Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante domnului Dan Popescu pt moartea fetitei sale. http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... =0&start=0 Nu stiu ce ar putea consola aceasta pierdere dar noi suntem alaturi de el in aceste clipe. Dumnezeu sa o odihneasca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Poate cel mai trist eveniment din viata unui om. Cuvintele sunt de prisos.. Sincere Condoleante. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Sincere condoleante! Dumnezeu sa-i dea linistea si bucuria vietii vesnice, iar parintilor puterea necesara pentru a duce crucea grea ale acestor momente.... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Dumnezeu sa o odihneasca in pace... Sincere condoleante familiei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Trist........atat de trist si de nedrept........ Suntem langa tine Dane.........condoleante Dumnezeu s-o odihneasca "for those about to rock.......we salute you" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Sa o odihneasca Dumnezeu , Sincere condoleante !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Sincere condoleante! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Condoleante familiei. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Condoleante,nu poate fi ceva mai trist! Dumnezeu sa o aiba in paza! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist cum i-am si scris aseara - Dumnezeu sa o odihneasca Sa fii tare Dane! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Dumnezeu sa o odihneasca !!! sincere condoleante familiei !!! suntem alaturi de voi in aceasta incercare tragica !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist cumplit......cumplit..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Beatrice Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Sincere condoleanÅ£e, cuvintele sunt de prisos. Mazda Tribute CEA MAI INVERSUNATA LUPTA E CU TINE INSUTI. TE AFLI IN AMBELE TABERE ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist condoleante ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Dumnezeu s-o odihneasca Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Condoleante ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Sincere condoleante. Dumnezeu s-o odihneasca. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Condoleante familiei si... Dumnezeu s-o odihneasca !!! :sr Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Nu am copii, dar nu imi pot imagina ceva mai rau de atat. Condoleantele mele sincere. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Sincere condoleante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Condoleante! Nu imi venea sa cred cand am primit mass-ul de la colegii motoristi. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist nedrept. sincere condoleante hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Sincere condoleante familiei. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist ...... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Eveniment trist Dumnezeu sa o odihneasca. Condoleante!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate