Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Eveniment trist

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Eveniment trist

Dumnezeu s-o odihneasca!

Majoritatea dintre noi, nu vom stii niciodata prin ce treceti voi, parintii ei... dar, va doresc din suflet, sa va dea Dumnezeu putere, pentru a ramane in picioare si a merge mai departe...

Sincere condoleante!

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cumplit! Dumnezeu sa o odihneasca iar pe voi sa va intareasca!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Condoleante familiei....

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Atat timp cat este vie in sufletele voastre, nu poate fi moarta, a plecat putin, doar ...

:sr

Link spre comentariu

Dumnezeu s-o odihneasca si sa le dea putere parintilor sa treaca peste aceasta grea incercare.

O cunosteam pe fetita, ii cunosc bine si pe parinti (am locuit pe aceeasi scara de bloc cu ei vreo 30 de ani) si am ramas socat cand am auzit vestea. Am fost ieri la capela si nu imi vine sa cred nici acuma ca ea nu mai este printre noi. Sunt sigur, insa, ca este inconjurata de multi ingeri si ca ne spune de acolo de sus sa nu plangem, ca ea va fi vesnic printre noi, chiar daca numai in sufletele si in amintirea noastra.

Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Sincere condoleante familei Popescu,

Abia cum am aflat de nefericitul eveniment si tare as fi dorit sa vin macar 5 min sa sustin familia indurerata...rusine sa imi fie...

Sper ca Dan si sotia sa aibe forta morala sa treaca peste aceasta uriasa piedica adusa de viata nedreapta.

Paul,

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Multumim foarte mult tuturor care au fost alaturi de noi fie si cu gandurile frumoase pe care le-am primit telefonic, email, telegrame, posturi pe forumuri si altele.

Ne este foarte greu, mai ales ca aveam un singur copil, atat de reusit incat se pare ca nu l-am meritat. Cortegiul, dupa slujba, a trecut repede pe la scoala 11 (Ion Heliade Radulescu), unde a primit pe merit premiul I, diploma si coronita. Nu am crezut ca se pot acorda premii scolare si post-mortem nici pentru altii, mai ales pentru noi.

Durerea este foarte mare si nu stim exact ce sa mai facem, ce proiecte sa continuam si ce proiecte sa oprim.

De exemplu de anul acesta Trofeul Dobrogei (organizat de clubul nostru si sponsorizat de noi direct), s-a extins de la un sport la 4 sporturi, anul urmator trebuind sa fie la 10 sporturi.

Poza alaturata este de la cursa de motocross de pe plaja Modern din Constanta, unde s-a desfasurat Trofeul Dobrogei anul acesta. Reprezinta un mic moment de odihna intre doua intereventii pe traseu, cand fiica mea conducea acel firos ATV diesel avand si remorca, transportand diverse materiale iar eu si colegii aranjam traseul, jaloanele si banda de delimitare. Poza este datata duminica, 4 mai 2008. In acel moment mai avea numai 36 zile pana la deces.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

suntem alaturi de tine

alte cuvinte sunt deprisos

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare