vbh Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Fratilor, dupa Cheia se auzea un zgomot ciudat la viraje.Uitindu-ma sub autobuz am vazut ca un capat de la bara de directie era zob.Cu ocazia asta am mai vazut ca bucsele superioare de la tiranti sunt si ele praf si se vede cu ochiul liber efectul "suspension lift". Acuma intrebarea mea este : chiar va trebui sa fac o panhard reglabila pentru a evita deplasarea puntii (si implicit distrugerea bucselor) Sau poate doar un pic de offroad intensiv a dus la treaba asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Re: Bucse OME Fratilor, dupa Cheia se auzea un zgomot ciudat la viraje.Uitindu-ma sub autobuz am vazut ca un capat de la bara de directie era zob.Cu ocazia asta am mai vazut ca bucsele superioare de la tiranti sunt si ele praf si se vede cu ochiul liber efectul "suspension lift". Acuma intrebarea mea este : chiar va trebui sa fac o panhard reglabila pentru a evita deplasarea puntii (si implicit distrugerea bucselor) Sau poate doar un pic de offroad intensiv a dus la treaba asta? Salut Dom' Bruno, Si eu am avut problema asta desi nu abuzez acaretul asa ca tine. Dupa ce am pus chitul de suspensie full flex, am schimbat bucsele OME cu Polybush Polyurethan si am pus bara panhard reglabila au disparut problemele. Investind in acaret investesti in pasiunea, confortul psihic si siguranta ta... :D Parerea mea... 8) Acaret fara probleme va doresc, Mugur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Mai 17, 2007 Autor Partajează Postat Mai 17, 2007 Re: Bucse OME Fratilor, dupa Cheia se auzea un zgomot ciudat la viraje.Uitindu-ma sub autobuz am vazut ca un capat de la bara de directie era zob.Cu ocazia asta am mai vazut ca bucsele superioare de la tiranti sunt si ele praf si se vede cu ochiul liber efectul "suspension lift". Acuma intrebarea mea este : chiar va trebui sa fac o panhard reglabila pentru a evita deplasarea puntii (si implicit distrugerea bucselor) Sau poate doar un pic de offroad intensiv a dus la treaba asta? Salut Dom' Bruno, Si eu am avut problema asta desi nu abuzez acaretul asa ca tine. Dupa ce am pus chitul de suspensie full flex, am schimbat bucsele OME cu Polybush Polyurethan si am pus bara panhard reglabila au disparut problemele. Investind in acaret investesti in pasiunea, confortul psihic si siguranta ta... :D Parerea mea... 8) Acaret fara probleme va doresc, Mugur 10x man :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 cred ca ar trebui modificat suportul barii pachard .... dar mai bine vb cu luigi ca stapaneste bine problema... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 cred ca ar trebui modificat suportul barii pachard .... dar mai bine vb cu luigi ca stapaneste bine problema...Asa am facut si eu. Am coborat suportul barii mai in jos si chiar se obsersa si o mai buna stabilitate pe spate( nu am bare stabilizatoare) Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate