bogdansv2005 Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Salut ma numesc Bogdan,si detin un Land Rover Freelander care imi face numai zile fripte, are o problema in urma cu cateva zile am ramas cu foarte putina motorina in rezervor iar dupa ce am alimentat a inceput sa se tureze motorul singur urca pana la 3000 rotatii/min scadea pana la 1000 si se aprindea si becul de avarie la motor,va rog sa imi dati un sfat, poate unii dintre voi au mai patit asa ceva,saptamana viitoare o duc sa ii fac diagnoza computerizata dar sunt foarte curios daca si altcineva a patit asa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Masina se accelereaza singura Daca spui si ce model de Freelander ai, 2.0 di sau Td4,eventual si ce an de fabricatie, ai sanse mai mari sa primesti un raspuns corect. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdansv2005 Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Masina se accelereaza singura Daca spui si ce model de Freelander ai, 2.0 di sau Td4,eventual si ce an de fabricatie, ai sanse mai mari sa primesti un raspuns corect. 2.0 di an fabricatie 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursulici Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Re: Masina se accelereaza singura Daca iti scoate si fum alb ti-a luat-o turbina pe ulei, in caz ca e asa rezolva de urgenta problema ca omori definitiv turbina si risti sa omori si motorul. Eu am patit treaba asta si nu am observat ca mergeam pe ceata si nu am observat fumul, si din cauza supraalimentarii cu ulei mi-a fortat motorul si am spart blocul motor. LR Freelander Xedi S-Wagon 2.0D '99 :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Re: Masina se accelereaza singura daca ai ramas cu putina motorina in rezervor si ai mers asa cu ea e posibil sa ai ceva gunoaie trase d epe fundul rezervorului si care sa ti se fi prins prin pompa/filtre/supape...etc ce ai acolo pe circuitul de alimentare si sa iti determine functionarea pe care o ai. ce spui dar la un alt nivel se intampla pe vremuri la raba cand galopa pompa:) dar aciolo erau alte probleme de reglaj si de fabricatie :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate