Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Promotie cutite Bear Grylls /Gerber

Postări Recomandate

Salut

Am cumparat astazi din benzinariile Moll un cutit Ultimate knife cu teaca, amnar si fluier la promotia care a inceput pe 15 iulie.

L-am luat mai mult pentru un prieten , eu nu prea am ce face cu el.

Seara l-am desfacut dupa ce m-am uitat la cateva filmulete pe youtube cum taiau aia hartie si busteni cu el.

Ce sa zic, hartie taie, cam greu dar o taie, putin mai prost decat cutitul meu de bucatarie.

Cand m-am uitat mai atent, am vazut ca varful era indoit..nu mi-a venit sa cred.M-am uitat mai atent si am vazut ca era indoit clar inainte de ascutire pentru ca urma de ascutire se ingusteaza in dreptul indoiturii. Drept sa spun am cam ramas interzis, un cutit care se vinde cu 90 de dolari pe net, e drept facut in China.

M-am dus inapoi la benzinarie si mi l-au schimbat. Acum nu mai am curaj nici macar sa cioplesc o bucatica de lemn de tei cu el dar sa mai crapi lemne ca in filmele de pe youtube.

In promotie, pe langa alte doua "bricege" mai este o "maceta" si doua multi tools, pe langa uneltele de gradina Fiskars. Pe ambalajul cutitului garantia este asigurata de Fiskars printr-o firma din ro.

Eu persoanl considet ca am luat teapa.

Topicul este despre calitatea cutitului nu despre promotia in sine

Editat de bratu romeo
Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Promotie cutite Bear Grylls /Gerber

Hmmm ...

Interesant. Tocmai ma pregateam sa dau o fuga sa-mi iau toporul X7 si cutitul Ultimate.

Cred ca ma mai gandesc.

Oricum, pretul e foarte bun, fata de alte oferte din istoria Mol.

Merci de info.

Ride Free Die Free. A way of life !
Link spre comentariu

Si eu am fost neplacut surprins de calitatea otelului de la un topor Fiskars.

E o scula frumoasa si ergonomica pentru facut poze,taiat nuiele de alun si cam atat,daca ai intentia sa-l folosesti trebuie altceva.

Cat despre "marele supravietuitor" prefer sa nu ma pronunt dar se pare ca produsele care ii poarta numele sunt pe acelasi calapod,adica fake-uri.

Acum folosesc cateva scule facute din otel de arc forjat (3 topoare de dimensiuni diferite,o barda si un satar) si sunt mult peste ce ofera Fiskars din punct de vedere al otelului (ergonomia nu se poate compara),la un pret modic - cu barda am tocat (in probe) un sac de ciolane de vita pentru caini si nu a aparut nici un semn pe tais,cu X10 am taiat un curcan si era fierastrau.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Topicul e despre promotiile din Mol, sau despre cutitul ala? :grin:

Am cumparat si eu la o "promotie" dintr-aia un briceag Victorinox, care avea la promotie un pret de "60%" dintr-un pret umflat cu compresorul din benzinarie. Comparand cu alte preturi de pe net, diferenta nu mai era asa mare. L-am luat totusi de la ei bazandu-ma pe faptul ca fiind o campanie oficiala sigur nu este contrafacut briceagul, am si verificat sa aiba "carticelele" si sigiliile pe ambalaj, iar din diferenta de pret aproape ca mi-am acoperit costul unei teci originale Victorinox. Am mai luat si un amnar mai scump, pt teaca. Sunt mutumit de briceag, dar ma seaca "promotiile" astea...

Referitor la Fiskars, am un X15 si e drept ca l-am folosit serios o singura data cand a trebuit sa tai mai bine de jumatate un copac cazut in drum, ca sa-l rupem apoi la sufa cu masina, dar scula si-a facut datoria exemplar si nu a ramas nici o "urma". Deci, strict pentru lemn, eu zic ca e o scula buna.

Link spre comentariu

@Sean70.....nu stiu ce Fiskars ai tu...dar eu cu al meu am taiat ditamai fagul....e drept in jumatate de ora....ca era busteanul mare si toporul mic...dar toporul taie si acum ca dracu de bine :grin:

Link spre comentariu

@Sean70.....nu stiu ce Fiskars ai tu...dar eu cu al meu am taiat ditamai fagul....e drept in jumatate de ora....ca era busteanul mare si toporul mic...dar toporul taie si acum ca dracu de bine :grin:

ontopic....e mare diferenta intre Gerber ...made in China...si made in USA

diferenta e si la pret :grin:

Link spre comentariu

Salutare

Am de la Fiskars toporul mare si vreau sa zic ca isi merita banii. Pocnitori de topoare am tot avut dar acesta e singurul care merita. Cu privire la cutit il am, am verificat prima data daca pretul este umflat si nu era, dupa care l-am achizitionat. Nu am apucat inca sa imi fac o parere despre el, taie bine , pare rezistent si cam atat. Parca cam incurca partea de firez (sau cum ii zice) de pe lama.

Link spre comentariu

Eu sunt am chestii fiskars pt ca din cind in cind folosesc.

topoarele sunt ok otel la aceiasi bani si coada din aia nu gasesti.Otelul este casant in schimb.daca tai copaci sau spargi lemne-topoarele sunt cu utilitati diferite,in functie de forma si greutate,la FisKars isi face treaba exemplar.daca-l scapi intr-o piatra/os/fier -tiai luat adio de la un tais fin.

prefer de trei ori unui topor un fierastrau din ala ce se ascunde in coada,de la acelasi producator-ala chiar face treaba rapid si cu mult mai putina energie pt foc in padure-taie tot ce-i gros ca pe mina fara efort,risc-la topor si chestii gen....plus ca ocupa mai putin loc si poate fi carat mai usor

Cutitul utilitar de la fiskars iar este foarte ok pt tavalit-inox ieftin coada din plastic nu aluneca-ideal iesiri ,pescuit si tavaleala in masina.

Nu contest ca exista cutite din materiale super si mult mai bune,---am si asa ceva dar...eu personal il am nou de 3 ani...

fata de 60 lei cutitul fiskars,asta este ceva de colectie:grin: si eu sunt la fiscars nr 4-unu cadou,unu spaga si unu pierdut...daca aveam scula de citeva sute bune ce faceam? :grin:

Cutitul ala de la promotie este o timpenie pt aratat la amici habarnisti si fluturat numele.Nu are nici o utilitate :

nu poti taia cracane pt undite-lansete la peste pt ca lama serata nu te lasa:grin: sau te chinuie si-ti ameninta degetele

Sa cureti un peste,sa pregaresti o friptura..este mult prea gros ....o faci dar te chinui....

o rosie....ramine in lama , dupa cas si ceva slana speli la el cu peria,sa-l cureti...ca tot in lama ramin resturile...sa nu spunem ca nu ies feliute ies felii zdravene :grin:

este mult prea gros sa cioplesti ceva frumos cu el :grin:

Eu cred ca-i bun doar pt lauda sau daca esti un Gigel ce vrea sa-l arate la cingatoare ca-i mare si amenintator

promotiile la Mol sunt pt soferii ce au card si alimenteaza mii de l lunar...aia string puncte multe si repede....restul de normali platesc pret aproape de magazin dar le cumpara la promotie :ha:

Din pacate nu prea merita banii- cutitul. fiskars este corect pt banii aia,daca-l utilizezi cum trebuie.

• Like 1

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

ontopic....e mare diferenta intre Gerber ...made in China...si made in USA

diferenta e si la pret :grin:

Un X10 pe care acum l-am reascutit cu un unghi mai mare si l-am parasit pe raft.

Otelul e slab calit,nu ma asteptam - toporul e facut sa tai lemne dar e bine sa-l poti folosi si in alte domenii,de exemplu sa iei gatul unui pasaroi cand ti-e foame.:grin:

Nu am avut Gerber dar am observat diferenta de calitate intre un Eka Swingblade facut in Suedia si unul cumparat din State fabricat in China (din pacate pentru mine am ramas cu cel facut in China,originalul l-am facut cadou pana sa-mi vina coletul din SUA).

Vreau un multitool dar cred ca raman la Victorinox.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Re: Promotie - calitate cutite Bear Grylls /Gerber

Salut

Am cumparat astazi din benzinariile Moll un cutit Ultimate knife cu teaca, amnar si fluier la promotia care a inceput pe 15 iulie.

L-am luat mai mult pentru un prieten , eu nu prea am ce face cu el.

Seara l-am desfacut dupa ce m-am uitat la cateva filmulete pe youtube cum taiau aia hartie si busteni cu el.

Ce sa zic, hartie taie, cam greu dar o taie, putin mai prost decat cutitul meu de bucatarie.

Cand m-am uitat mai atent, am vazut ca varful era indoit..nu mi-a venit sa cred.M-am uitat mai atent si am vazut ca era indoit clar inainte de ascutire pentru ca urma de ascutire se ingusteaza in dreptul indoiturii. Drept sa spun am cam ramas interzis, un cutit care se vinde cu 90 de dolari pe net, e drept facut in China.

M-am dus inapoi la benzinarie si mi l-au schimbat. Acum nu mai am curaj nici macar sa cioplesc o bucatica de lemn de tei cu el dar sa mai crapi lemne ca in filmele de pe youtube.

In promotie, pe langa alte doua "bricege" mai este o "maceta" si doua multi tools, pe langa uneltele de gradina Fiskars. Pe ambalajul cutitului garantia este asigurata de Fiskars printr-o firma din ro.

Eu persoanl considet ca am luat teapa.

Topicul este despre calitatea cutitului nu despre promotia in sine

Rog administartorul sa inchida topicul

Discutiile au luat-o :banana: pe aratura

Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

De vreo 2 luni am un briceag BG Gerber Scout, pe care l-am folosit la aproape orice, in continuare taie ca in ziua in care l-am cumparat. Sunt foarte multumit de el, dar diferenta este ... Made in USA!

Tot de la Moll in promotia asta am achizitionat un fierastrau portabil, este ok pentru busteni pana in 8 cm grosime, l-am testat zilele trecute cand am fost in Retezat. Singura problema este ca lama este prea subtire si flexeaza, ai usor sansa sa o rupi.

L-am comparat cu un fierastrau "noname " ... ceva chinezesc de 11 lei ... sincer ... cel de 11 lei are lama mai groasa, dintii mai adanci, taie ceva mai bine ... cel de la Fiskars spune ca este de gradina, dar poti taia si lemne mai groase cu el ... merge ... dar ai de munca.

Calitatea produselor este in functie de tara in care au fost facute. Daca scrie pe ele " Made in China " grija la ele, pentru ca sunt fragile.

Sunt bune sa le ai intr-o trusa, in masina ... pentru urgente...

Cat despre topoarele Fiskars, am vazut 3 rupte in ziua in care au fost cumparate ... la toate 3 a cedat coada dupa primele lovituri ( s-a spart ). Pe toate le-am vazut in decursul a 2 ani, la 3 persoane diferite.

"Viata e facuta din amanunte, ce e drept ca-s mici si multe."
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare