florin1 Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Va salut !La dusterul meu in modul 4x2 am scos un consum de 7 jum la 125 km. Ce consum ati scos in modul auto si modul 4x4 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jay333 Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Re: Consum duster 4x4 1.6 benzina Consumul meu pe vreo 23k km a fost de 9,09. http://www.spritmonitor.de/en/detail/521991.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Consum duster 4x4 1.6 benzina La un Duster 1.6 4x4 printre primele vandute consuma frecvent 10 in oras uneori si mai mult. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: Consum duster 4x4 1.6 benzina La un Duster 1.6 4x4 printre primele vandute consuma frecvent 10 in oras uneori si mai mult. nu are nici o legatura ca e printre primele sau nu vandute cel mult daca ar fi vreo diferenta de genul motor euro 4 sau euro 5 desi cred ca nu sunt euro 4... dar un consum de 10 litri la o masina de 1,3 tone si eventual mers cu ea in modul auto nu trebuie sa te mire plus ca acelasi consum il scot eu cu acelasi motor dar pe alta masina nu duster aceeasi greutate alta cutie. consumul variaza in functie de multe aspecte printre care cel mai important e starea motorului,talpa, temperatura motorului si ambientala,treficul,tipul de drum,altitudinea,presiunea atmosferica,starea filtrului,folosesti sau nu AC-ul...folosesti sau nu frana de motor...stilul de condus,calitatea combustibilui,daca bate vantul sau nu...viteza de circulatie si treapta folosita...etc etc adica observi cate sunt in joc aici. la un motor de genul care functioneaza in parametrii peste 3500 de ture fiind un 16V cu o turatie maxima de 6000 parca iar cuplul maxim din ce am gasit pe net e cam pe la 3500-4000 rotatii e chiar rezonabil :) off topic un duster in regim de off road campionat ajunge sa consume 25-27 % si aici fac referire la 1,5DCI ala de 110 CP ;) dar aici e alt regim de functionare cand rar mergi cu treapta a 3-a si sub 2500 de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Noiembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Re: Consum duster 4x4 1.6 benzina Salut ! Dupa 3000 km acum observ un consum de 9 la suta in modul 4x2. Sa fie si vremea de afara si folosirea aerotermei ? Mai urca consumul in modul 4x4 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_ro Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Re: Consum duster 4x4 1.6 benzina Urca pana la 15% in oras, depinde de stil si talent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: Consum duster 4x4 1.6 benzina Oooopsss... si eu care eram ingrijorat ca balena mea mi-a consumat in ultimele 2 saptamani 15% prin oras mergand fara sa fac economie, cu motorul lasat sa mearga ca sa bage caldura cat dormea bebelusa si asteptam copiii la scoala si cate 30min zilnic... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate