sierrafery Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 SpuneÅ£i-mi ÅŸi mie fraÅ£ilor ce părere aveÅ£i(că n-aÅŸ vrea să-mi distrug maÅŸina), oare aÅŸ putea tracta o remorcă de 750kg pe o osie (încărcată la max) ÅŸi să mai pun cinci saci de ciment in portbagaj, patru persoane in maÅŸină? - Exagerez? De tractat am mai tractat remorca plina fără probleme dar acum ar fi ceva mai mult, n-aÅŸ vrea să-mi fac varză suspensia(sau altceva) Discovery II Td5 ES din 2000 cu SLS. Maximă stimă NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 Re: oare suportă? Merge. Fa calculul si-ai sa vezi ca esti sub maxa maxima autorizata. Iar remorca e la nivel de jucarie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: oare suportă? Daca are sa ti se rupa un arc sau puntea spate se rupe si cu masina goala, la o gaura mai zdravana din asfalt. Asa ca baga si vezi. Nu cred ca o sa se rupa ceva. Dar daca da, repari ce sa stricat si daca viitoare stii ca o sa te tina :grin: . Eu am tras remorca de 3 to si cam inca vreo 700 kg in masina cu un Pajero. E drept... nu m-a tinut decat 20 km. Am reparat ce s-a stricat, si am mers mai departe fara probleme. In total cam 800 km. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: oare suportă? Totul e sa repartizezi incarcatura in remorca corect si sa nu ai apasare pe cuiul de remorcare mai mare decat trebuie... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate