pitonul Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Re: Casco la Allianz- dezamagire totala Chiar asa despre ce vorbim...? Nu era mai onorabil o decontare cu politia de 20 lei decat una de 150 lei ca manopera si nesisind ca noua ? Cine suporta diferenta ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat August 20, 2013 Autor Partajează Postat August 20, 2013 Re: Casco la Allianz- dezamagire totala Ia lumineaza-ne si pe noi Pretul orei de manopera e stabilit de cei doi(nu timpul de reparatie), ora facturata catre Allianz e cca 90 RON, ora catre orice muritor e cca 110-120. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Casco la Allianz- dezamagire totala Unii vorbesc discutii... eu am hartia de la asigurari si rezultatul contestatiei, o ora in plus fata de cele 1,5 sau 2 date initial (cine a vazut vreo nota de constatare de la asigurari stie la ce ma refer si ce contine ea-agentul idiot hotaraste cate ore de manopera acorda pentru reparatie, orice ora in plus inseamna reconstatare).Masina a intrat azi la reparatie la reprezentanta, care stie ca daca masina nu e brici eu nu o iau si iese taraboi. Hai sa ne rezumam la experiente personale... Lasa-l dracu pe agent..ca el e platit functie de asta...eu la un eveniment cu societatea Astra pe Casco la fel mi-au dat ca se indreapta usile cu chit si eu i-am spus ca nu pun chit pe masina....trebuiau 2 galeti crede-ma ..ma lovise tramvaiul in portiere.M-am dus la sediu si a coborat jegosul de agent cu inca 5 colegi si se jurau ca se indreapta.Intr-un final am gasit o reprezentanta cu decontare directa si mi-au pus usi noi , indreptat stalp etc....era busita rau masina....acum sa fim cinstiti factura a fost cam de 1/2 din cat dadusem eu pe masina....baga si astia de la service de sparg...dau un fass cu un spray si baga 3 consumate.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 (editat) Re: Casco la Allianz- dezamagire totala Titlul corect al acestui topic probabil ca ar fi: " ALLIANZ...NISTE MIZERII !!!" Astazi s-a prezentat un amic la mine, vecin de cartier, cu o hartie de la judecatoria sectorului 1, prin care asociatia de proprietari, este chemata in judecata deoarece in februarie 2012 una mergea pe Mihai Eminescu si I-a cazut o bucata de gheata pe masina provocand ceva daune. Intrebari: 1.este o FOAME absoluta a acestei mizerii numita Allianz sau prostie? 2.cum poate cineva sa vina dupa atata timp cu asa ceva, atata timp cat nu exista nici un process verbal de constatare din partea politiei comunitare sau a celei de sector la fata locului asa cum ar fi normal ? Singurele acte sunt constatarea acestor mizerii, factura de reparatie si o contatare de la rutiera. Asociatia de proprietari acum a aflat de aceasta problema.....iat Allianz cere plata daunelor si a dobanzilor aferente ! Editat August 28, 2013 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 (editat) Re: Casco la Allianz- dezamagire totala O sugestie: Încercați să-i chemați la mediere. Procedura e mult mai simplă și implică costuri mult reduse (de bani, timp și resurse) față de cele cu instanțele. În plus, sunt și alte avantaje. Soluția dată de instanță va mulțumi una din părți iar cealaltă va fi, fără doar și poate, nemulțumită, dacă nu chiar, ambele părți pot fi nemulțumite la finalul procesului, care poate dura mult. Dacă se alege calea medierii, soluția poate fi avantajoasă pentru ambele părți implicate. E doar o idee. Și da, sunt gunoaie ... dar în cazul de față nu prea ai ce face ... au autorizația de reparație emisă de pol. circulației, din care reies cele susținute de ei, au șanse mari să vă câștige în instanță. Suma actualizată, plus plata cheltuielilor de judecată ... Pe când pe varianta cealaltă, se poate ajunge ușor la un compromis - mai lasă ei, mai puneți voi ... e vorba de o negociere asistată de o persoană neutră, imparțială, autorizată. Vă va costa doar onorariul mediatorului, care, de regulă, este suportat de către părți în mod egal. Numai bine! Editat August 28, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Casco la Allianz- dezamagire totala Pe principiul asta, orcine isi sparge parbrizul si apoi alege imobilul oricarui membru al acestui forum, se prezinta la rutiera isi ia autorizatia de reparatie si da drumul la dosarul de Casco. I se repara masina si apoi te trezesti cu proces pe rol de la societatea de asigurari care normal suge bani si de la cel asigurat si parca ar mai suge si ceva de la tine ca e o nesatula (societatea :wink:) . Oare nu era normal atunci cand s-a produs evenimentul sa fie chemata politia comunitara sau cea de la sectia locala si sa se constate? Cum se demonstreaza ca imbecila aia care era in mers pe mijlocul strazii, a fost lovita de o bucata de gheata ce a cazut fix de pe acel imobil in conditiile in care sunt 3 vile una langa alta? Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Casco la Allianz- dezamagire totala Pe principiul asta, orcine isi sparge parbrizul si apoi alege imobilul oricarui membru al acestui forum, se prezinta la rutiera isi ia autorizatia de reparatie si da drumul la dosarul de Casco. I se repara masina si apoi te trezesti cu proces pe rol de la societatea de asigurari care normal suge bani si de la cel asigurat si parca ar mai suge si ceva de la tine ca e o nesatula (societatea :wink:) . Oare nu era normal atunci cand s-a produs evenimentul sa fie chemata politia comunitara sau cea de la sectia locala si sa se constate? Cum se demonstreaza ca imbecila aia care era in mers pe mijlocul strazii, a fost lovita de o bucata de gheata ce a cazut fix de pe acel imobil in conditiile in care sunt 3 vile una langa alta? Corect! Asta voiam sa intreb si eu! aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Casco la Allianz- dezamagire totala Asociatia de proprietari sa contacteze avocat. In primul rand Reclamantul trebuie sa dovedeasca faptul ca bucata de gheata a cazut de pe imobilul asociatiei. Motivatia Reclamantului se bazeaza pe declaratii ale conducatorului masinii si ale agentului de asigurare. La politie s-a dat autorizatie de reparatie pe baza unei declaratii a conducatorului masinii - asta nu inseamna ca politia confirma exactitatea locului incidentului. Avocatul trebuie sa sustina acest lucru in fata instantei si aici e treaba lui, ca stie toate articolele de lege. De fapt nu exista proba. Sa deschizi proces e usor, sa il castigi e altceva. Cineva spunea de mediere - din ce inteleg, deja e proces pe rol, inseamna ca asociatia a mai discutat cu Allianz, dar nu cred ca a avut avocat sa ii reprezinte... pacat. Neaparat daca se merge la proces, asociatia sa ceara plata cheltuielilor de judecata. KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Casco la Allianz- dezamagire totala Titlul corect al acestui topic probabil ca ar fi: " ALLIANZ...NISTE MIZERII !!!" Astazi s-a prezentat un amic la mine, vecin de cartier, cu o hartie de la judecatoria sectorului 1, prin care asociatia de proprietari, este chemata in judecata deoarece in februarie 2012 una mergea pe Mihai Eminescu si I-a cazut o bucata de gheata pe masina provocand ceva daune. Intrebari: 1.este o FOAME absoluta a acestei mizerii numita Allianz sau prostie? 2.cum poate cineva sa vina dupa atata timp cu asa ceva, atata timp cat nu exista nici un process verbal de constatare din partea politiei comunitare sau a celei de sector la fata locului asa cum ar fi normal ? Singurele acte sunt constatarea acestor mizerii, factura de reparatie si o contatare de la rutiera. Asociatia de proprietari acum a aflat de aceasta problema.....iat Allianz cere plata daunelor si a dobanzilor aferente ! E subtire rau, contacteaza un avocat. Nu sta in instanta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Casco la Allianz- dezamagire totala ... Cineva spunea de mediere - din ce inteleg, deja e proces pe rol, inseamna ca asociatia a mai discutat cu Allianz, dar nu cred ca a avut avocat sa ii reprezinte... pacat. NU a discutat nici un proprietar cu nimeni, nici de la Allianz nici cu proprietara masinii de la asa zisul eveniment care a fost in 25.02.2012 si pana acum cand s-au trezit cu proces pe cap . Probabil cantareste foarte mult ca proprietarii imobilului sunt pensionari si isi incearca si ei norocul pe nervii saracilor oameni ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 (editat) Re: Casco la Allianz- dezamagire totala In baza declaratiilor soferului Politia trebuia sa faca cercetari si sa sanctioneze daca era cazul Asociatia. Nu a facut-o inseamna ca Asociatia nu poarta raspundere asupra evenimentului. Se ajunge la asa ceva din cauza decalratiilor mincinoase , aparent nesemnificative prin care asiguratii solicita despagubiri . Aici ma refer la miile de declaratii in care se pretinde faptul ca avariile sunt produse in gropi, de pietre sarite de la alte vehicule, de autori necunoscuti in parcare. etc , in mare parte le stiti si voi. In acelasi timp, firmele de asigurari au juristi platiti pentru a proteja buzunarul societatii. In cazul asta , conform codului civil, daca evenimentul este real Asociatia de locatari poarta raspunderea. In cazul asta din cate se pare exista niste vicii asa ca in proces asiguratorul ar pierde. Dar totusi , 10.000 lei un parbriz ? Acolo e treaba mai serioasa iar daca se intampla unde s-a declarat ar fi trebuit ca locatarii sa aiba cunostinta de caz. E posibil ca asiguratul sa fi ales aleatoriu adresa la care sa declare evenimentul iar un militian "cinstit" i-a scris o dovada de reparatie. Se si stipuleaza faptul ca dosarul de daune nu este deschis si in baza unui proces verbal de sanctionare sau cercetare . Editat August 31, 2013 de kosfunny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Re: Casco la Allianz- dezamagire totala Aici ma refer la miile de declaratii in care se pretinde faptul ca avariile sunt produse in gropi, de pietre sarite de la alte vehicule, de autori necunoscuti in parcare. etc , in mare parte le stiti si voi. Si ce ar trebui dupa parerea ta, ca daca imi sare o piatra in parbriz de pe drum sa inghit in sec si sa-mi inlocuiesc singur parbrizul? De ce nu dati in judecata administratorul drumului sa va recuperati dauna, aveti lege pentru asta? Idem cauciucuri taiate, jenti indoite in gropile din asfalt? Si daca un idiot in parcare la Metro imi slefuieste masina cu cosul, ar trebui sa inghit in opinia onor asiguratorilor? Dar factura de CASCO sa o platesc fara gres, asa-i ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Re: Casco la Allianz- dezamagire totala pai e asa o facatura incat poate sa ajunga o modalitate de preluare a imobilelor. Alegi un imobil din centru ocupat de o familie de batrani saraci. Produci documente de justificare ca de la imobilul lor acazut ceva si ca a stricat masina iar reparatia a costat ....enorm ii dai in judecata si daca nu au bani le vinzi imobilul. Cum nu e inghesuiala la cumparare imobile.... posibil sa se vanda foarte ieftin poate le ajunge diferenta de a o garsoniera pe undeva, daca nu...ghinion, sa stea sub pod. Se poate. La Arad se pregateste asta de Primaria Arad. De anul acesta se repara imobilele din centru. Reparatia si reablitarea se face cu firmele care au "castigat" licitatia ...la pretul de castigare a licitatiei (de obicei de cam 7 ori mai scump decat in lumea reala, in ultimul parc reabilitata a fost pavat cu 100 dolari/pavela si 1000 euro/banca ordinara). In decurs de 5 ani proprietarii sunt obligati sa ramburseze cheltuielile altfel imobilul va fi scos la vanzare pentru recuperarea contravalorii lucrarilor. Simplu...nu? Daca nu ai grija in zilele astea, poti sa fi lasat in strada din nimic. forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat August 31, 2013 Autor Partajează Postat August 31, 2013 Re: Casco la Allianz- dezamagire totala Uite de-aia au introdus baietii fransiza, ca sa nu mai cerem repararea unor mici zgarieturi, a unei jante indoite, etc. Daca ar fi sa-mi repare Casco-ul toate zgarieturile, si micile dent-uri de pe usi, hayon,etc, ar trebui sa platesc cate 100 euro pentru fiecare, ceea ce ar depasi implicit valoarea reparatiei. Asigurarea, e un fel de haiducie mizerabila, iei de la multi si dai la putini (pe care inainte-i f.ti putin ca sa stie cine-i seful). Si ca orice "cioara" din orice cartier rau famat, asiguratorul loveste acolo unde stie ca e terenul mai slab, la o persoana fizica si nu intr-o firma de leasing sau regie de stat care au avocati si se pot apara sau pot pleca la alta firma cu tot parcul. Eu nu pot uita replica sefei de service cand mi-a venit refuzul de inlocuire de la asigurare, "trebuie sa ne gandim si noi la contractul si la viitoarea colaborare cu Allianz" si dupa aceea va dam un raspuns scris cu recomandarea de inlocuire a piesei. Raspuns care nu a mai venit... Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Re: Casco la Allianz- dezamagire totala Uite de-aia au introdus baietii fransiza, ca sa nu mai cerem repararea unor mici zgarieturi, a unei jante indoite, etc. Daca ar fi sa-mi repare Casco-ul toate zgarieturile, si micile dent-uri de pe usi, hayon,etc, ar trebui sa platesc cate 100 euro pentru fiecare, ceea ce ar depasi implicit valoarea reparatiei. stiu, si de aceea politele mele CASCO nu au fost cu frachiza. Mai scumpe, e drept. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate