sixone Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Exista acel rulou care acopera portbagajul la Frontera A? Nu vad nici sistemul de prindere sa exista pe masina.. O fi asta mai deosebita.. Se poate adapta de la alta masina sau o idee sa acopar portbagajul sa nu se vada totul de afara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Re: Rolou portbagaj Frontera A Exista si originale,am vazut pe la BG,dar se poate si face,cum am facut eu. Alta poza nu am,se vede in asta cat de cat,sa intelegi despre ce e vorba. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Iulie 30, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2013 Re: Rolou portbagaj Frontera A Hmm.. arata bine la tine.. Din ce l-ai facut? E de pe alta masina, cum e sistemul de prindere? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Re: Rolou portbagaj Frontera A La cum il stiu eu pe Dragos ... ala e rulou de Escalade :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Re: Rolou portbagaj Frontera A E greu de explicat,e un hibrid intre ce am luat si ideile mele.Sistemul e foarte simplu insa. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Iulie 31, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2013 Re: Rolou portbagaj Frontera A Ok.. pai si de pe ce masina e luat sau ce s-ar potrivi, ma refer la latime? Deci exista si original pt. Frontera A? Ca eu n-am vazut asa ceva pe nicio Frontera A, doar pe B.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 Re: Rolou portbagaj Frontera A Este original si pe Frontera A,am vazut eu "cu ochii"..Pe modele 96.2.8 ambele.(nu stiu daca e coincidenta sau doar pe alea s-a pus) Posibil sa fi fost optiune,si cum masinha era deja scumpa,cred ca majoritatea s-au lipsit.Si din cate cred,cel de B se potriveste.Ce am eu e facut. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Re: Rolou portbagaj Frontera A Revin cu poze amanuntite. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate