a DY 1 Postat Iunie 11, 2008 Partajează Postat Iunie 11, 2008 Eu sunt Adrian Nicoara, din Cugir . Ma aflu pe acest forum pentru ca sunt, ca si voi, mare iubitor de off-road. De-a lungul a 20 de ani am tot experimentat tot felul de masini, si mai bune si mai rele. Acum conduc un L. R. Discovery si ma numar printre fanii L.R. Daca localitatea Cugir va suna cunoscut, sa stiti ca eu sunt acela care ma incapatanez sa tin tot felul de intalniri si concursuri de vreo 12 ani aici. Tot la Cugir mai activeaza si Club 4x4 Cugir, cu un numar de 6 membri (putini, dar buni) iar in cadrul Clubului am functia de secretar. Sper sa impartasim experiente noi!Imagine(30).jpg[/attachment:1hdghkwt] Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 Re: I am... primul club de 4x4 de care am auzit a fost cel din cugir...ma bucur ca in zona mea natala (orastie) mai sunt si oameni pasionati de frumos (de fapt in timp eu am devenit unul dintre ei) ;desi stau in sibiu mie tare dor de minunatele zone ale jud. hunedoara... :W si succes in continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate