ambrusianas Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 (editat) buna ziua. am un freelander din 1999 motor de rover si de ceva timp imi vibreaza spatele cand e in forta, adica cand accelerez. a mai patit cineve asa ceva? care pot sa fie cauzele? mentionez ca am schimbat toate uleiurile, filtrele. multumesc Editat Iulie 30, 2013 de DKW Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Re: vibratie spate freelander Verifica tampoanele de la dift spate,poate sunt lasate sau rupte:grin: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Iulie 30, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2013 Re: vibratie spate freelander o sa le verific. multumesc. se poate sa faca si de la toba, ca mie mi se pare ca se cam misca. adica nu e asa de tzeapana acolo. multumesc Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate