mariusradovici Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 M.am tot uitat dupa ceva 37 mai agresive si inguste,usoare,rezistente,bla bla..pentru un Patrol si astea au ramas in colimator. Nu prea imi vine sa cred ca au numa 31kg,tare as vrea sa stiu daca cineva le-a avut pe Patrol si cum s.au comportat,si o comparatie cu Silverstonul 117,35/.. in ideea ca as decupa un pic cramponul lat al BFG-lui,oare cat de inalte or fi crampoanele? daca ar face Silverstonul 37" multe mintii ar fi mai linistite.Pareri va rog pentru o masina care v.a fi folosita exclusiv teren..Ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 (editat) Re: Bfg 37 12.5 17 KM2 Pareri in noroaie fata de simex foarte slab nu descarca dat fiind distanta mica,pe piatra se comporta destul de bine,zapada nu prea Editat August 1, 2013 de marx5 Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 (editat) Re: Bfg 37 12.5 17 KM2 Pareri indiferent de dimensiune KM2 e o gluma proasta :grin: sunt printre cele mai slabe MT-uri....eu unul n-as pune asa ceva pe masina nici cu slujbe...mai ales ca vei folosi masina strict in teren Editat August 2, 2013 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat August 1, 2013 Autor Partajează Postat August 1, 2013 Re: Bfg 37 12.5 17 KM2 Pareri si daca ii tai un rand de crampone? si Boogerile nu sunt stralucite daca nu le tai cramponul mic..clar ca as alege un profil simex usor nu reesapaturi la preturi extreme,am trimis un mail la Ziarelli acum ceva vreme si m-au nenorocit cu preturi nesimtite..ideea e,distanta dintre sol si oala diferentialului la Patrol cu 35 e cam mica de aceea caut un 37(ca pana acolo pot puntiile)usoare si bune...dar pana acum din ce am citit nime nu le lauda..hmm ramanem la 35!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Bfg 37 12.5 17 KM2 Pareri poti pune bogger. ai 37x13x17 la tsl sx ai 36x12.5x17 daca te plingi ca n-ai simex, n-ai de ce sa te uiti la BFG, doar la bogger si tsl-uri. poate si ceva maxxis. :2dr The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Bfg 37 12.5 17 KM2 Pareri si daca ai tai cramponul nu e suficient deoare ce nu are crampoane mari late inalte sa prinda bine in pamant Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Bfg 37 12.5 17 KM2 Pareri tu ai un fetis cu BFG-urile?:grin: toata lumea iti spune ca nu fac treaba buna...tu nu...vrei sa le modifici e treaba ta...dar arunci cu banii in locul tau as cauta ceva Interco...sau Silverstone...sau Maxxis... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Bfg 37 12.5 17 KM2 Pareri mi-am adus aminte: vezi ca sint la vanzare niste tsl-uri de 38, la bani buni. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate