Marius C alias Turagmes Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 la cate probleme va faceti cu cacarea...cred ca nu mai aveti timp de ieseala in teren.ca ba nu aveti pungi...ba va intrebati...oare punga dauneaza mediului mai mult ca rahatul.....:grin: intrebari fara raspunsuri eu zic asa...referitor la iesiri uzuale prin Romanica....cutit....topor...drujba...ulei ptr motor cutie ...drujba....ceva haleala..o scula de facut focul...haine de schimb...lanterna....telefon mobil....apa de baut si un pet de 10 l cu apa ptr masina...si cam atat daca ai probleme in max 6 ore ajungi la o localitate...per pedes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 (editat) Re: Toaleta in outdoor Hai sa ne kkm pe noi ! Voi de stejar falnic si frunza de brusture nu ati auzitara ? Cu riscul sa par ...omul din Jurasik :grin: , va informez ca suntem niste primate ceva mai evoluate , care ne-am kkt in mijlocul drumului pana acum vreo 400 de ani . La japonezi era sarbatoare. Taranii veneau si strangeau totul cu grija , pentru ca alt ingrasamant nu prea aveau . Englezii din amonte se kku in Tamisa si aceasta ducea bucuria spre aval , unde oamenii mai saraci se imbaiau. Deci , lasati fitzele si cand va scapa , mergeti intr-un desis , intr-o padurice mai deasa, in liniste , in loc de verdeata , si cu'un "look" inexpresiv , goliti tubul digestiv. Asta o fi din capitolul : " dezbatere aprinsa pe teme tehnice " .....:ha: Editat Iulie 20, 2013 de JurasikMan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 20, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2013 Re: Toaleta in outdoor ok...toate bune si faine...da cat caca un om....si cat caca o turma de oi in golul alpin la pasunat...sa nu uitam ca animalele salbatice au mai multi paraziti intestinali decat noi...astia vaccinatii? sau ma insel eu?:grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Iulie 20, 2013 Partajează Postat Iulie 20, 2013 Re: Toaleta in outdoor :oc oare... cand se caca ursul in padure, el ce procedeu tehnic ii aplica :hw ..., cacatului binenteles? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 23, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Toaleta in outdoor deci...cu toate discutiile...tot la lopata s-a ajuns :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Toaleta in outdoor :ha: numa' de cacat nu se discutase :ha: cu wc-ul la purtator, doamne fereste daca se rastoarna in masina. o faci de cacat, la propriu. n-o mai curata nici dracu' si dupa aia scade pretul de revinzare. frumos ar fi sa faci niste pasi in boscheti, nu sa te caci in mijlocul drumului, ca cam asta e problema: rasare pe unde nu te astepti. si pe unde n-ar trebui sa fie. il intilnesti ii padure, pe marginea soselelor (spatiile cu P-ul la vedere sint plne de asa ceva), pe strazi in oras, in lift sau scara blocului. unii cu ghinion il gasesc chiar pe parbriz. il intilnesti in romania, in spania, in franta, in cehia... ca cam peste tot si mai ales in marile orase. lopata e buna... daca il prinzi pe cacacios. :daisazacaji5: tzucalul aka oala de noapte etc, odata deversat, va trebui spalat. si va face omul nostru 50m pina la girla sa-i traga o imbaiere corespunzatoare si sa scape de zeama albastra, ca sa-l puna frumos in punguta si apoi in protbagaj. eu as fi de parere sa se sape groapa si sa se cace toti in ea, apoi s-o astupe. nasol cu masina de 7 locuri daca nu le vine la toti in acelasi timp sau daca au, doamne fereste, diaree... unul de pe acolo o sa faca ceva muschi sapind gropi. in concurs cum se procedeaza? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 (editat) Re: Toaleta in outdoor in concurs cum se procedeaza? Exista concurs de cacat?:ha: Am cautat pe net, da' n-am gasit.:ha: Ce clase sunt? Viteza, cu motz, imprastiat? Extremul fi ala "in sus":ha::ha: Editat Iulie 23, 2013 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" Cred ca e suficient un singur topic pentru acest subiect, important dealtfel, asa ca topicul de fata a fost unit cu cel al lui Vio deschis in 2009. Va multumesc pentru intelegere ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" sunteti mortali...atata discutie ptr un cacat :grin: problema e simpla...dupa tufis...te stergi cu frunze...totul este bio degradabil....puct Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" soluții sunt destule fiecare face cum vrea, dar cel mai bine e să nu dai noroc cu nimeni... :banana http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 (editat) Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" Ma gandesc daca acum 400 de ani erau bude? Eu zic ca nu merita deranjul. Daca un om s-ar caca de 3-4 ori pe zi, atunci as intelege situatia. Dar atata timp cat chestia asta o faci odata pe zi...as prefera sa ma doara genunchii 5-10 minute, decat sa car dupa mine o toaleta intreaga, care ocupa destul spatiu. Iar daca te apuca stomacul, ca te-ai stricat de la nu stiu ce bere nefermentata, atunci chiar nu mai ai timp sa instalezi WC-ul portabil. Primul tufis este al tau! In schimb, daca chiar ai probleme grave cu planetarele, pe seara se poate improviza foarte repede un scaunel ...ca sa-l ai pentru dimineata, cand iti bei cafeaua si vine purjarea la stomac. Lemne uscate in padure sunt destule. Editat Iulie 25, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" patru pagini pentru o problema de ...cacat. cind bateam coclaurii pe acasa ma suiam intr-un copac cu o craca mai orizontala ma asezam comfortabil de obicei cu inca un amic sa dezbatem planul de zi si faceam cacatul praf la propriu. acum nu ne mai cacam decit ambalat. chiar imi lipsesc chestiile astea 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" sigur, în afara masculilor descurcăreți în orice situații, mai există soții, sau iubite sau fiice care nu cred că apreciază prea mult acest curent naturist :ha: apoi există situațiile ipotetice în care te cazezi cu cortul la mare sau la munte sau într-un loc în care toate tufișurile au fost deja marcate... și uite cum se capătă experiența, din experiență devine înțelepciunea și poate, peste niște ani, vei putea merge privind frumusețile naturale și nu privind în jos, de frica norocului plăcut mirositor :wink: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" sigur, în afara masculilor descurcăreți în orice situații, mai există soții, sau iubite sau fiice care nu cred că apreciază prea mult acest curent naturist :ha: apoi există situațiile ipotetice în care te cazezi cu cortul la mare sau la munte sau într-un loc în care toate tufișurile au fost deja marcate... și uite cum se capătă experiența, din experiență devine înțelepciunea și poate, peste niște ani, vei putea merge privind frumusețile naturale și nu privind în jos, de frica norocului plăcut mirositor :wink: acum sa nu credem ca traim intr-o lume de cacat. pina sa o umplem astfel incit sa curga riuri de cacat mai este destul... :wtf1: PS: nu m-am mai distrat asa de mult! tare topicul! PPS: apreciez ideea lui patrolator. doar sa nu fie cu diaree, ca atunci trebuie sa pui punga, obligatoriu! The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" E într-adevar o alternativa foarte buna; ...cu conditia sa gasesti un copac care sa încapa în masina ca sa-l poti lua cu tine pe coclauri :ha: :h5 se baga coada de la tirnacop, lopata, topor, intre bara de protectie si masca, cite una in fiecare colt al masinii ca sa poti sta fata in fata cu coechipierul sa mai schimbi o vorba, o idee daca tot pierzi timpul. ai idee cit de frumoasa ti se pare lumea in racoarea diminetii cind te bucuri de o cacare linistita in mijlocul lui nowhere - asa, ca in pozele care le-ai pus? as posta vreo 2 poze, dar imi e ca iau vreun ban pentru postare indecenta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" pentru WC in natura iti itebuiesc 2 bete: -unul in infigi in pamant si te ti de el; -cu celalalt te aperi de caini :))) (pentru olteni mai trebuie inca unul, in care sa isi agate palaria :P ) Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" Bag de seamă că ne-am cam căcat în topicul omului:T Mai ales ăștia care nu agreează toaletele portabile. Da fraților, oricine știe cum e să te caci în aer liber ... dar unii preferă toaleta. Topicul ăsta era despre/pentru toalete. Ce importanță are că voi vă căcați pe unde apucați? Știm că sunteți mulți, că v-am găsit urmele ... Aici era pentru cealaltă mulțime, sau să zic minoritate ... pentru ăia cu soții/prietene/copii mai comozi și care sunt interesați de o variantă mai civilizată/igienică, chiar și acolo unde nu sunt copaci/lemne etc. Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" Stiti ...pe mine ma framanta o alta chestie. Eu inteleg ca unii nu vor dom'le , in spatele stejarului , sau la umbra tufei , dar eu am o chestie cu manipulatul saculetului dupa savarsirea minunii. Adica , in natura , asa starca si cu ochii bulbucati , arunci peste o frunza de brusture , vin viermisori , gandacei , o generatie intreaga de taratoare mici se dezvolta in umbra ... scremerilor tale . Parca da asa , o nota de noblete. Te simti creator ... demiurg chiar. Esti tatal unor cohorte de lighioane miscatoare care se vor hrani cu .... o bucatica din trupul tau si vor ajuta la sanatatea ecosistemului. Alternativa civilizata mi se pare oarecum fetishista. Sa stai si sa manipulezi KKt-ul tau ..sau pe al altora. Ca , nu conteaza ca-i in punguta . In natura , daca tot esti ecologist nu-l arunci ca punguta e de plastic si nu e biodegradabila . Si ce faci cu punga ? O pui plina de rahat in portbagaj ? Si daca esti departe de un tomberon ? Si cu tot familionul . Si te mai scapa si vreo cufureala pe tine si pe cei mici. Si mai ales , toate tanticile din celelalte familii cu care ai plecat in expeditie in mijlocul naturii . Niste tantici din alea scapate in sarmale ...de peste sute de kile . No , acum sa ii vaz pe civilizati , cum manipuleaza roaba de rahat prin padurile patriei , cu o masca pe nas ca japonezii de la Fukushima . Voua nu vi se pare ceva impotriva naturii ? :pt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 (editat) Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" @JurasikMan - nu ai înțeles că există recipiente perfect etanșe, cu garnituri, care pot fi transportate în orice poziție chiar și cu conținut în ele, conținut care se dizolvă și al cărui miros este absorbit de niște substanțe de igienizare nu foarte scumpe și deci, la îndemâna oricui. Și partea cu săculeții e foarte explicabilă - se montează la dispozitivele de gen cadru pe care te așezi, ca să nu stai pe ciuci ... apoi, sacul se poate deșeartă în groapă și se poate acoperi. Sacii pot fi și biodegradabili, există așa ceva. Soluții chiar există, pentru cei ce le caută. Atitudinea contează foarte mult!:h5 Numai bine! Editat August 1, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" chiar sint curios citi or sa aibe asa ceva in masina. ca de vorbe...:ce The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 31, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" dupa atatea povesti...cati dintre voi folositi bude d-astea in iesirile voastre?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 (editat) Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura..... Acesta este un post de multumire pentru urmatoarele persoane : In primul si in primul rand , ii multumesc lui Astral , care in mare mila lui, la remaniere, nu mi-a sters postarile , pe care mi le asum si de care sunt extrem de mandru . In fond , de cate ori in viata poti face apologia rahatului ? Cugetatile mele sunt astfel, nemuritoare . Spatiul virtual va avea si amprenta geniului meu , chiar daca se pune pe o tema de tot ....rahatul . In al doilea rand , ii multumesc lui Mita31 care m-a luminat cu privire la buda ecologica. Am inteles in sfarsit ca nu mai trebuie sa ma kak direct in groapa ca nesimtitul . Ma pun pe buda ecologica , fac in punga , sap o groapa , desert continutul si acopar cu lopatica .:ap . Totul devine mai "eco". ...mersi mitza .... merci ! ...la naiba , cate chestii noi invat pe un forum 4x4 . Cine ar fi crezut ? Editat August 1, 2013 de JurasikMan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" Ei bine , las' ca vedeti voi cum topicul cu golirea intestinelor va cunoaste o efervescenta de idei ...si topicul "tehnic" si strict legat de buda ecologica va fi lasat uitarii. JurasikMan Dixit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" Dixit ... sau nu ... cei care sunt interesati de idee vor dezbate in continuare chestiuni minore si nesemnificative pentru restul demiurgilor ... ( ... de genul sacilor de menaj cu snur-bucla de inchidere ... Acolo unde merg eu nu vreau sa aprind focul pe pamant sau in iarba , nu vreau sa las nimic in urma , imi iau gunoaiele inclusiv cenusa de la gratar , intodeauna pun sub turbina care-mi picura un sac de menaj sa nu picure ulei pe pamant ... Respect opinia celorlalti si imi este tot-egal daca se asemana cu a mea sau nu , imi vad de drum ... singur - un cunoscut a baut bere si apoi a aruncat bidonul in scarba intr-un tufis . N-am mai fost parteneri de drum , niciodata , si gata .... noi sa fim sanatosi , fiecare cu stilul lui ...) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" ... la capitolul igiena personala nu va vine sa investiti... ... probabil ca o sa ma gindesc mai bine daca sa dau mina cu vreun coleg gasit pe coclauri ... ... dar care sunt deficitari la capitolul igiena ... Pe mine m-a amuzat rationamentul asta... :grin: 1. igiena personala inseamna mai mult decat cacatul in bude "ecologice" in natura. 2. presupunem ca "ecologistul" se caca in buda cumparata sau manufacturata, apoi se spala pe maini cu apa din sticla sau paraul care trece prin zona, pentru ca nu are apa "de la retea", iar "naturalistul" se caca pe pamant, apoi se spala si el pe maini tot cu apa din sticla sau din parau; in concluzie, cu ce este mai putin igienic "naturalistul" fata de "ecologist"? pe ce criteriu iti dai seama la care merita sa-i dai mana si la care nu? 3. iarasi o presupunere fortata, precum ca astia care se caca pe pamant sunt deficitari la capitolul igiena; eu sunt convins ca intentia ta nu a fost asta, dar in felul in care a ajuns scrisa, pare o insulta la adresa celor care se caca pe pamant. :wink: Pana la urma, este dreptul fiecaruia sa se cace unde si cum vor, si sa dea mana cu cine vor. Doar ca: - s-a stabilit si stiintific in urma unor studii ca pozitia de cacare sezand este defectuasa (imi pare rau ca nu am retinut unde am citit asta, ca sa va dau ceva link) si ca pozitia ideala este cea de la "buda turceasca". - hartia din celuloza pura se degradeaza in natura cu impact nesemnificativ asupra mediului comparativ cu pungile de plastic oricat de "biodegradabile" ar fi ele datorita marketingului de promovare. - in epoca consumerismului si snobismului "civilizatiei", niste bajeti destepti au speculat orice domeniu din care se poate face bani, incusiv din cacat, inventand "budele ecologice", spijiniti de mancatorii de cacat din media care au promovat, tot pe bani, aceste "scule de cacat". - o treaba atat de simpla si de naturala si GRATUITA (!!!!!) a devenit o industrie de facut bani pe seama naivilor (adica a celor care au fost pacaliti de utilitatea acestor bude doar asa-zis ecologice, ca de fapt nu sunt deloc ecologice) - toate cacaturile cu "impactul devastator al cacatului de om" asupra mediului este nimic altceva decat un mare CACAT cu care se pare ca au reusit sa prosteasca destul de multi oameni, si sa-i faca de bani. Dincolo de toate acestea, sunt totusi de acord ca in anumite cazuri in care anumiti oameni au probleme de sanatate care nu le permit sa stea pe vine, si astfel le este imposibil sa se cace, atunci astfel de bude ajutatore sunt chiar necesare, ca sa nu se cace pe ei. Doar ca astfel de oameni bolnavi nu prea umbla prin natura, de regula, dar admit totusi ca pot ajunge cumva pe acolo si au nevoie de ajutor. Scuzati folosirea deasa a cuvantului "cacat" si derivate, dar am vrut sa fiu on-topic, si asta a fost singura solutie. Nu m-as fi bagat cu acest comentariu, daca n-as fi fost facut "deficitar la capitolul igiena" si necivilizat. Oricum, sunt sigur ca nu a existat nici o intentie in sensul asta, dar am vrut sa punctez cateva aspecte care nu au fost prezentate aici, pentru o mai buna intelegere a domeniului. Va doresc tuturor cacare fericita! :grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate