Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Despre cum sa ne golim intestinele in natura.....

Postări Recomandate

Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio"

probabil ca o sa ma gindesc mai bine daca sa dau mina cu vreun coleg gasit pe coclauri :)

Sa stii ca maciuca este de mii de ori mai curata ca o mana. Pe maini sunt mult mai multe bacterii, deoarece sunt tot timpul expuse.

Este bine ca mainile sa fie spalate inainte de a merge la toaleta!

Editat de mac01
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura.....

Acesta este un post de multumire pentru urmatoarele persoane :

..........................................................................................................

In al doilea rand , ii multumesc lui Mita31 care m-a luminat cu privire la buda ecologica. Am inteles in sfarsit ca nu mai trebuie sa ma kak direct in groapa ca nesimtitul . Ma pun pe buda ecologica , fac in punga , sap o groapa , desert continutul si acopar cu lopatica .:ap . Totul devine mai "eco".

...mersi mitza .... merci !

...la naiba , cate chestii noi invat pe un forum 4x4 . Cine ar fi crezut ?

Cu plăcere :h5 ... Lăsând caterinca la o parte, vroiam doar să mă conving că ești Gică Contra ... și m-am convins.

Nu era vorba de a te căca "ca nesimțitul" în groapă, nu a zis nimeni despre cei care se pot căca așa, că ar fi nesimțiți. Era vorba despre cei pe care nu-i mai țin genunchii, despre doamne sau copii care nu sunt obișnuiți cu greul vieții în natură sau de cei care au niște noțiuni elementare de igienă. Nu erau decât explicații/argumente că se poate și altfel decât ca acum câteva sute de ani. Nu e nimeni obligat să-și cumpere wc-uri eco, e ceva opțional. Nu-ți pot înțelege înverșunarea față de cei ce nu gândesc ca tine. Te-a obligat cineva să faci ceva? Cacă-te domnule cum vrei și cum știi, că nu are nimeni nicio treabă cu tine.

Numai bine!

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Eu nu glumesc cu/despre căcare. Pentru mine, e ceva important ... nu e de glumă. Dacă am chef de glume ... intru la secțiunea bancuri. Mă poți urechea numai dacă te speli bine pe mâini înainte :ha:

Numai bine!

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Hai ca am trait sa o vad si pe asta .Topic despre cacat si modalitati de protectie a mediului in situatii de "cacat". :ha:

Tare ideea cu " recipiente perfect etanșe, cu garnituri, care pot fi transportate în orice poziție chiar și cu conținut în ele, conținut care se dizolvă și al cărui miros este absorbit de niște substanțe de igienizare nu foarte scumpe și deci, la îndemâna oricui " :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha:

Mai lipseste sa scot berea din lada frigorifica si sa tin cacatu la rece sa nu intre in stare de putrefactie....

Sustin cacarea in natura .Ce a venit din natura se intoarce in natura :grin:

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Epic nu asa...insa ma intreb daca aceasta defecare (m'no na) in natura dupa ce mancam tone de E-uri e benefica...daca cohortele alea de ma fac sa ma simt demiurg nu mai devoreaza minunea ecologica ce ne facem?

P.S.Tot in tufa mo-i kka...ca daca ma rastorn plin de saculeti o fi bai mare...

Legat de doamne si domnisoare mai mari sau mai mici...problemele sunt la fel

La persoane cu deficit de aplecat...e altceva si atunci se justifica un aparat deasta...da tot nu-l car dupa mine.

Bafta.

• Like 1
Link spre comentariu

amu daca m am bagat si io aici in kkt ce sa zic cand te scapa rau nu mai conteaza nimic sari din masina si glont dupa primul copac tufis ce o fi numai sa scapi de resturi !:al

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Link spre comentariu

2. presupunem ca "ecologistul" se caca in buda cumparata sau manufacturata, apoi se spala pe maini cu apa din sticla sau paraul care trece prin zona, pentru ca nu are apa "de la retea", iar "naturalistul" se caca pe pamant, apoi se spala si el pe maini tot cu apa din sticla sau din parau; in concluzie, cu ce este mai putin igienic "naturalistul" fata de "ecologist"? pe ce criteriu iti dai seama la care merita sa-i dai mana si la care nu?

unii am invatat sa nu ne cacam pe maini si nici sa nu ne mirdarim cind ne stergem la cur. asa ca avem un avantaj atunci cind nu este deloc apa.

dar se poate pune un robinet la radiator si ai si apa calda.

cu doamnele care nu se pot apleca, ma intreb oare cum se urca in masina. folosesc un... scaun? :ha:

hai sa vedem un poll: va cacati in iarba/va cacati pe buda ecologica

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Cu cacatul s-a cam lamurit treaba ...dar cum faceti cand va taie pisarea? Tot ecologic? Pipi in sticla de doua kile (ma rog fiecare dupa posibilitati si instalatie ...:grin:) sau ne pisam folosind prezervativu? :ha:

Fratilor,

s-a vorbit de politica, guvernanti idioti, taxe absurde si inutile ...nu m-as fi gandit niciodata ca pe un forum cu specific auto ...se va deschide vreodata un asemenea topic ...

Protejam natura? Protejam pe naiba ...oricare dintre noi, indiferent unde se caca sau se pisa, polueaza cu acaretu infinit mai mult decat cacandu-se sau pisandu-se in natura ...

Traiasca ecologismu din noi ... cu teoria toti stam bine ...cand ne taie insa si nu avem unde, uitam toata teoria...si scanam trimfator primul copac sau boschet ...si punem in practica ...direct instinctul care nu intotdeauna e in ton cu ecologia ... :h5

Exista vreanu acilea care s-a cacat toata viata lui in punga sau la wc si nu s-a pisat niciodata in natura? Sa iasa in fata sa-l vedem si noi ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Doar ca:

- s-a stabilit si stiintific in urma unor studii ca pozitia de cacare sezand este defectuasa (imi pare rau ca nu am retinut unde am citit asta, ca sa va dau ceva link) si ca pozitia ideala este cea de la "buda turceasca".

- hartia din celuloza pura se degradeaza in natura cu impact nesemnificativ asupra mediului comparativ cu pungile de plastic oricat de "biodegradabile" ar fi ele datorita marketingului de promovare.

- in epoca consumerismului si snobismului "civilizatiei", niste bajeti destepti au speculat orice domeniu din care se poate face bani, incusiv din cacat, inventand "budele ecologice", spijiniti de mancatorii de cacat din media care au promovat, tot pe bani, aceste "scule de cacat".

- o treaba atat de simpla si de naturala si GRATUITA (!!!!!) a devenit o industrie de facut bani pe seama naivilor (adica a celor care au fost pacaliti de utilitatea acestor bude doar asa-zis ecologice, ca de fapt nu sunt deloc ecologice)

- toate cacaturile cu "impactul devastator al cacatului de om" asupra mediului este nimic altceva decat un mare CACAT cu care se pare ca au reusit sa prosteasca destul de multi oameni, si sa-i faca de bani.

[:grin:

ceea ce spui matale aici nu e nici pe departe numai o problema "de cacat" , e de fapt realitatea existentei noastre de zi cu zi, cu mult mai accentuata in west decit oriunde in alta parte.

da-mi voie sa o printez si s-o pun pe perete

Link spre comentariu

Sunt totusi doua situatii diferite despre care putem vorbi:

• o tura relativ scurta in cursul careia te apuca "urgenta" si faci cum zice Yonutz: cauti primul copac sau boschet disponibil...
  • o campare pe mai multe zile, in cursul careia parca ai prefera sa simti miros de micsunele sau chiar de fan proaspat cosit... decat sa-ti mute nasul propriile "productii matinale"

Acu'... fiecare procedeaza cum ii e mai la indemana:grin:, eu as prefera, in cea de-a doua situatie, un "utilaj" dedicat acestei "activitati":old

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

da-mi voie sa o printez si s-o pun pe perete

Te rog! :wink:

Nu m-as fi exprimat pe topicul "original" daca nu s-ar fi ajuns la aberatiile respective. Apreciez inovatiile unora pentru a rezolva anumite situatii care impun "rezolvari stiintifice", dar sa ajungi sa afirmi ca esti neigienic si urangutan doar pentru ca nu esti fraier, e deja prea mult. :ha:

Ma si mir cum de "ecologistii" nu s-au gandit si cum se produc toate acele mase plastice, tevi, pungi, solutii chimice, panza de cort, etc... si ce impact are toata aceasta industrie asupra mediului! Comparativ cu cacatul "plin de E-uri si bacterii", este ca Hiroshima fata de un partz. Dar snobismul si consumerismul este la apogeu in epoca asta. Si se inghit prea usor toate cacaturile de marketing.

Link spre comentariu

Ce mă bucura pe mine e ca o grămadă de oameni au citit, s au amuzat, dar s au si gândit un pic la problema asta, asa banala cum e ea. Si dacă rezultatul e ceva mai putine peisaje de astea (indiferent prin ce metoda), atunci toți sintem cistigati.

image.jpg.1df8157100a42b1527c773ece5736fb1.jpgimage.jpg.c85d4bdf5ea319967e3942d6c33d7bf8.jpg

Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim...
Link spre comentariu

@Tudor Tanase: Ce arati tu acolo, nu are nici o legatura cu discutia. Aia care au fost in stare sa se cace asa, te asigur ca sunt in stare si sa arunce pungile cu cacat oriunde in natura, ca sa nu le mai care dupa ei. Deci e mai grav sa le intre pe mana niste "scule" de-alea de plastic. Iar ala care a calcat pe ditamai "cearceaful" alb, ori e cretin, ori doar cauta pricina de galceava, si nu avea ce sa posteze pe feisbuc! :ha:

Ca sa nu se mai deranjeze Astral sa mute postarea mea aici de pe topicul "original" (ca acolo m-am gandit sa postez initial), pun mai bine aici poza de mai jos. Deci se poate si civilizat in natura... :grin:

buda_eco.jpg.2838c8ed5ff70dd12b3531f91392225a.jpg

Link spre comentariu

discutia asta e atat de aprinsa...sunt atatea argumente pro si contra aruncate in lupta incat ar trebui mutata la topicurile tehnice:grin:

sunt de acord ca la o campare in tabara e necesar una sau mai multe bude ecologice...e chestie de bun simt

dar la o iesire de o zi...ori te tii...ori datorita ceasului intern...nu ai nevoie de mers la buda in perioada in care esti in padure :ha:

• Like 1
Link spre comentariu

pun mai bine aici poza de mai jos. Deci se poate si civilizat in natura... :grin:

[ATTACH=CONFIG]185964[/ATTACH]

sa te caci tu in ala :br:T

nu stiu citi va mai aduceti aminte de wc-urile de la babele. cit de igienice erau? unde se deversau dejectiile?

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Cel mai jalnic subiect discutat vreodata pe aici,fara suparare. Nici nu am citi toate paginile decat prima si asta. Oare taranii din ziua de azi si de ieri si de alaltaieri si stramosii nostrii din toate timpurile unde si=au facut treburile?? Mai ales la muncile campului? Sau in orice activitate desfasurata? Cum zicea cineva inainte, pt o iesire de o zi n-are nimic daca pui ingrasamant la pamant... Daca e mai multe zile in acelasi loc iesirea, poate deveni problema, dar se rezolva simplu daca pui ingrasamant la tufe diferite... Spor...

Sezi bland, ca-s din Maramu' !
Link spre comentariu

bine ca ai venit.....:grin:

nici o perere despre balegarea in natura?

vb unui american...o sa-i scriu congersmenului meu...la fel o sa fac si eu...voi propune consiliului judetean Bv ca din fonduri europene sa doteze fiecare traseu turistic...cu bude ecologice.....asezate la fiecare 1000 de m distanta intre ele....

Link spre comentariu

Era bine daca pe langa mutarea postarilor "naturiste" se taiau si bucatile din textele de mai sus prin care cei care nu se caca la pachet sunt facuti nespalati si urangutani. Asa, de dragul "democratiei" macar... :grin:

@ Marius C alias Turagmes : Este o idee excelenta ce ai propus tu, ar fi o ocazie numai buna ca sa mai faca unii niste afaceri pe banii contribuabililor de dragul "igienei". :ha:

Link spre comentariu

pai da...ce sa fac....atat ma duce mintea :grin:

nici eu nu o sa mai dau mana cu cine ma intalnesc pe coclauri :ha:

eu sunt mai tzaran de felul meu...pot sa fac baie in apele de munte fara probleme...pot sa dorm si sub cerul liber fara prea mari probleme

uite ca problema rahatului in salbaticie nu si-a pus-o nici macar Bear ala supravietuitorul

cam naspa momentul asta in care devenim mai catolici decat papa.....

Link spre comentariu

uite ca problema rahatului in salbaticie nu si-a pus-o nici macar Bear ala supravietuitorul

.....

Nu si-a pus-o , pentru ca practica diverse ...metode. Cu urina isi imbiba tricoul si si-l punea in cap sa il apere de razele soare. Cand a fost in Carpati , a mancat un rahat de urs ...asa ca nu vad de ce nu l-ar manca si pe al lui .

Eu cu Bear as da mana , dar nu l-as pupa de ziua lui ...

Link spre comentariu

Eu zic sa te gandesti de zece ori inainte de a intinde mana :ha: Daca cumva a pus mana pe maciuca?

Si o toaleta d'asta portabila sau toaleta verde, cum ii zice, este tare buna pentru doamne, domnisoare, etc... Ele se caca mai "delicat" decat barbatii.

Asta pana intri imediat dupa ce au iesit ele din toaleta!

Tot aerul liber si groapa in pamant raman cele mai sfinte!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Cand a fost in Carpati , a mancat un rahat de urs ...

Cred ca esti intr-o mica eroare ... eroul nostru n-a mancat nici un rahat,doar a scormonit in el si a servit frugal ... sunt altii care o fac insa ... si nu putini!

Editat de nomad
Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare