JurasikMan Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Toaleta portabila "Designed & Handmade by Vio" Aha ... daca a scormonit prin rahatul ursului si a mancat numai ce i-a convenit din el ...nu inseamna ca a mancat rahat ? ... super tare ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura..... Am gasit si poza cu ursul in actiune: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura..... s-a reactivat topicul cu si despre rahat?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 (editat) Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura..... Eu acum am descoperit topicul ... foarte tare !!! Nu am mai ras de multa vreme asa bine. Sa fiu on topic... In poze apare modelul pentru masini americane, pentru suport tractare patrat, plus cel improvizat de Clarkson pentru India. Editat Septembrie 18, 2013 de cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura..... Marius C alias Turagmes ,,s-a reactivat topicul cu si despre rahat?" De ce nu? Cred ca-i cel mai actual! Innotam sa iesim din el, dar al naibii mal nu se mai apropie! Rahat in padure, rahaturi de taxe, rahat la tv, rahat pana-n gat... pana si pe sub freza demnitarilor nostrii. :ha: Cine stie ce rahat mai emana maine?:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura..... te rog frumos sa nu amesteci rahatul....face spuma :grin: aici discutam de rahatul ala...bio ....eco.... ptr rahatul din politica...finante samd....incercati la alt raion :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura..... Una de frunza verde, la drum de seara ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura..... Sau... http://www.youtube.com/watch?v=L29zJXK_KQs NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura..... Deja 6 pagini despre cum sa te caci.Mai ales ca asta e o chestie nativa.Interesant...:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura..... Pfui ce-am pierdut ... sper sa nu pierd topicul cum sa vomam in armonie cu natura ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura..... ideal ar fi sa ai si constitutia in masina, ca sa nu irosesti hirtia igienica, mult mai valoaroasa. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura..... Cautand cu totul altceva pe marele net am gasit minunea asta: deci adio griji in ce priveste poluarea...:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura..... prin natura meseriei ( sudor pipeline ) sunt des pe coclauri.....Cel mai nasol e iarna mai ales ca in wc-urile alea de plastic e mai frig ca afara si nici nu poti abuza de pozitia sezand din cauza altor frigurosi care in loc sa se pise in natura aleg capitalismu´si la manevrarea sculei din dotare din cauza tremuriciului de frig nu mai nimeresc gaura .... Kkrea in circumstante geroase si de vant e o placere mai ales daca ai o manusa preincalzita unde sa ascunzi cocoselu´.....:grin:. Si apropo kk-tul cel mai bio.......e ala de pe marginea soselei unde vrei sa te mai intinzi un pic pe iarba dupa cateva sute de km de soferie. De fapt nu e bio.........e magic daca nu esti atent,dispare imediat dupa ce iti strangi patura...:T Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 (editat) Re: youtube ....and stuff Golitul intestinelor este doar o mica parte din acest video postat initial la Youtube and stuff Idei interesante si utile Privitor la topicul acesta va sfatuiesc sa utilizati pe fundul galetii un strat de rumegus sau ace de brad. [video=youtube;8-dwNRkTZB0] Editat Mai 26, 2016 de Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 (editat) Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura..... In zonele rurale unde nu exista canalizare si nici fosa septica, wc-ul se afla in spatele curtii si este doar o groapa cu cabina de wc deasupra. Ca alternativa la wc-ul clasic la care tragi apa dar si la cel pomenit mai sus exista solutia unui wc uscat. Principiile acestei toalete uscate pot fi folosite si in natura, o groapa cu ceva ace de brad sau rumegus deasupra careia se pune o galeata fara fund iar la plecarea din locul de campare se acopera groapa si nu raman urme sau mirosuri. Galeata se spala si se reutilizeaza. https://fr.wikipedia.org/wiki/Toilettes_s%C3%A8ches http://www.consoglobe.com/toilettes-seches-chassez-les-prejuges-cg http://www.passerelleco.info/article.php?id_article=341 http://www.habiter-autrement.org/11.construction/02_cons.htm https://www.google.com/search?q=la+toilette+seche&sa=X&biw=1440&bih=813&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwitndu_wPfMAhXBWBQKHdjqDDMQsAQIMg Editat Mai 26, 2016 de Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Re: Despre cum sa ne golim intestinele in natura..... la cate probleme va faceti cu cacarea...cred ca nu mai aveti timp de ieseala in teren.ca ba nu aveti pungi...ba va intrebati...oare punga dauneaza mediului mai mult ca rahatul.....:grin: intrebari fara raspunsuri eu zic asa...referitor la iesiri uzuale prin Romanica....cutit....topor...drujba...ulei ptr motor cutie ...drujba....ceva haleala..o scula de facut focul...haine de schimb...lanterna....telefon mobil....apa de baut si un pet de 10 l cu apa ptr masina...si cam atat daca ai probleme in max 6 ore ajungi la o localitate...per pedes De ce ai pus drujba de doua ori????? :) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate