Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

masina exportata din Romania

gusteru

Postări Recomandate

In cazul in care vreau sa cumpar o masina din Romania si s-o inmatriculez in alta tara, care ar fi procedura, mai trebuie trecuta prin rar, mai trebuie platita taxa de poluare parca ii zice ( am vazut ca la un ARO trecea de 3000 euro) sau e de ajuns actul de vinzare cumparare?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: masina exportata din Romania

Se face contract de vanzare-cumparare, parca era un tipizat cu 3 exemplare autocopiante , si cu el se radiaza de la finante si de la politie. Azi am fost la inmatriculari si am vazut oameni care radiau asa masinile. Conteaza cum iesi cu ea din tara; ar fi bine sa pleci cu ea(daca vrei pe roti proprii), apoi sa vii cu numerele si sa faci radierea.Daca pleci pe platforma, faci radiere si pleci. Intreaba apoi in NL ce trebuie ca sa o inscrii acolo.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

in Nl trebuie sa fie completa si sa intre pe rotile ei la registru auto de aici ( cu motorul, nu impinsa) restul nu conteaza. abia dupa ce vrei s-o scoti pe strada trebuie sa ai revizia, dar mai merge si aici pe burta ca tot oameni sint

Link spre comentariu

Pe 50 de bani ca vrei un Aro, asa, de amintire a vremurilor bune :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Pentru tot 50 bani ti l-as fi facut cadou pe-a meu ...

... cauti ARO ... sau IMS... ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

In urma cu cca.2 ani am vandut un Volvo 780 ( repet 780) era unicat in RO unui polonez. Pasii au fost aproximativ la fel,fiscal,Politie NUMAI ca la politie odata radiaza masina de pe propietarul din RO si cumparatorul (polonezul) a inscris-o cu nr. provizorii ( din acelea gen leasing,sau asemeni nr.germane).

Am fost al 5-lea caz la SEIP Mures,ajunsesem si la seful de la inmatriculari pt ca cei de la ghiseu nu cunosteau procedura.Impedimentul era ca polonezului ii trebuiau atat cartea cat si talonul de Ro ca sa o poata inscrie.

Cele bune!

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu

cartea imi trebuie si mie, talonul nu. credeam ca se pastreaza cartea. eventual o sa o las pe numele proprietarului pina o aduc aici si apoi o radiaza in ro.

intr-adevar la un aro sau o dacie papuc cu 4 usi ma gindeam. ims nu imi permit, sint emigrant sarac

Link spre comentariu

La o Daaacieee ... eee ... albastra treaba , trebuie mai multa munca decat iti imaginezi ( subsasiere , ridicarea pe fata cu grefare de semicasete si relocare suporti de brate ... ) ... cam tre' sa fii masochist cu acte doveditoare ( sau tanar si foarte hotarat ... ) . ARO am mai vazut si 'pe afara ' cred ca ar fi mai ieftin si mai simplu ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

la ce coclauri sunt in NL o dacie e foarte de ajuns

Nea Gusteru ma ofer volutar sa-ti aduc masina (Aro sau dacia) din RO .... sau daca nu vrei sa lasi la altu' aceasta placere macar sa te insotesc :)

eu inca aproape 2 ani de acum incolo o sa tot bat drumul Bruxellului .... un 2-300 km in plus ocol nu-i mare branza

Link spre comentariu

la mine nu a fost nimeni interesat de carte, numai de certificat.

masina am inmatriculat-o aici, nu a interesat pe nimeni fiscal sau alte alea. Doar contract vanzare cumparare si certificat inmatriculare.

am inteles ca in termen de 2 luni anunta ei autoritatile romane de inmatricularea in Swe, pentru ca in Eu nu poti avea masina inscrisa in mai multe tari.

Link spre comentariu

la ce coclauri sunt in NL o dacie e foarte de ajuns

Nea Gusteru ma ofer volutar sa-ti aduc masina (Aro sau dacia) din RO .... sau daca nu vrei sa lasi la altu' aceasta placere macar sa te insotesc :)

eu inca aproape 2 ani de acum incolo o sa tot bat drumul Bruxellului .... un 2-300 km in plus ocol nu-i mare branza

cind ma hotarasc te caut, oricum din februarie incolo, sa vad in ce datorii ramin dupa tura de la iarna. pina una alta poti sa aducu niste conserve cu ciorba de burta daca tot vii asa des

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare