marx5 Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Intrucat in catva ani se va strange cureaua cu traseele de concurs pe domeniul statului (vezi alte tari) ma intreb daca cluburile offroad din tara s au gandit sa cumpere cateva hectare de dealuri ,paduri,pasuni etc pentru a continua acest spectacol automobilistic nu de alta dar poate ne vom trezi intr o buna zi "stop joc" si vom sta probabil un an sau mai mult fara aceste competitii sportive. Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Trasee private de concurs pe vremuri stiu ca era o locatie la Cheia la raposatul Oresti sa ii fie tarana usoara...si acolo se desfasurau LR academy dar mai mult nu mai stiu de acum cativa ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 (editat) Re: Trasee private de concurs din ceea ce discutam cu Ori, imi amintesc ca n-a fost nimeni interesat sa vina acolo si sa se dea contra unei taxe. era vorba si de o scoala de offroad si de mai multe. din pacate... asa e viata. romanii nu sint obisnuiti sa plateasca ca sa obtina ceva. ei vor totul moca. federatia ar trebui sa se asigure ca nu se va intimpla un stop joc in campionat. doar sint oameni care platesc licente la fras si taxe de competitie si alte alea. Editat August 2, 2013 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 2, 2013 Autor Partajează Postat August 2, 2013 Re: Trasee private de concurs si ce ar face federatia cand ar veni mediu si ar zice "gata"asta un exemplu sau alte institutii ale statului interesate de natura ? Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate